Eszköz nyilvántartás és bérbeadás

Nyerjen áttekintést vállalata működéséről!

 Számos vállalkozás az eszköz bérbeadására vagy értékesítésére fókuszál, a kulcs az adott egység nyereségessége. Ezen szempont nemcsak az eszköz végleges értékesítéséig érvényes, hanem lényeges, hogy az értékesítést követően milyen egyéb költségek merülhetnek fel, pl. garanciaköltségek, szervizbevételek és –költségek. Ezek a szempontok vonatkoznak eszköztípusokra és -csoportokra is. Bizonyos típusú eszközökön több hasznot terveznek, míg másokon akár veszteség is keletkezhet. Kizárólag a végeredmény számít.

Az Aimit eqm megoldása lehetővé teszi, hogy minden munkatárs hozzáférhessen a költségekkel kapcsolatos információkhoz és arra törekedjen, hogy a legtöbb értékesítési vagy bérbeadási tevékenység nyereséget hozzon. Praktikus naptár-nézetek mutatják a felhasználók számára, hogy egy adott pillanatban mely eszközök állnak rendelkezésre a bérbeadás céljára. Az egyes eszközökhöz és eszköztípusokhoz rendelt szervizelési ciklusok mutatják az előírt karbantartásokkal kapcsolatos feladatokat és az ahhoz szükséges erőforrásokat. A rendszer az eszközzel kapcsolatos minden változást tárol, azokból különböző nézetekben és jelentésekben elemzéseket készíthetünk. Minden eszközhöz, -típushoz és -csoporthoz bármikor készíthetők eredmény-kimutatások és statisztikák.

A megoldást elsősorban olyan cégeknek ajánljuk, akik eszközök bérbeadásával, eladásával és szervizelésével foglalkoznak, pl. építőipari gépek, hajók, autók, liftek, daruk, stb.

Hazánkban is számos vállalat használja a Microsoft Dynamics NAV rendszerrel integráltan az eqm megoldást. Látogassa meg referencialistánkat és vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy az Ön cégének is segíthessünk versenyelőnybe kerülni.


Kapcsolatfelvétel