Jet Report Express

 

A Jet Report Express egy olyan üzleti jelentéskészítő eszköz, amely lehetővé teszi, hogy egyszerűen és gyorsan összetett kimutatásokat és jelentéseket készíthessen.

A felhasználók a már jól ismert Microsoft Excel felületen készíthetik el ezeket a riportokat a Microsoft Dynamics NAV adatait felhasználva.

A Power Pivot táblák segítségével gyorsan, jól átlátható jelentéseket és kimutatás-diagramokat hozhat létre.

Első lépésben a Microsoft Excelbe épülő Jet Report varázslója segítségével a Microsoft Dynamics NAV-ból egy munkalapra kell importálni a szükséges adatokat.

Ezután mindössze egy általános felhasználói szintnek megfelelő Excel tudás szükséges, hogy jól átlátható és megfelelően formázott jelentéseket és diagramokat készíthessen. Ehhez felhasználható a Microsoft Excel minden eszköze, beleértve a Power Pivot elemzőeszköz is, aminek segítségével könnyen kezelhetőek az adatokat és egyszerűen létrehozhatóak kimutatás-diagramok is.

A kimutatásokat elegendő egyszer elkészíteni, ezután csak egy gombnyomásra működő adatfrissítés szükséges mindezek aktualizálásához.

 

Főbb tudnivalók

  • A Jet Riport Express-szel új funkciók válnak elérhetővé azoknak az új és már meglévő NAV ügyfeleknek, akik érvényes követéssel rendelkeznek.
  • Támogatott NAV verziók: Microsoft Dynamics NAV 2009
  • Támogatott Excel verziók: Microsoft Office 2007, Microsoft Office 2010 (32- vagy 64-bit)

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot és nézze meg, hogyan takaríthat meg költségeket a jelentéskészítő és a NAV rendszer együttes használatával.

Kapcsolatfelvétel