Kontrolling bővitmény

A Kontrolling bővítmény a Microsoft Dynamics NAV alapszolgáltatásait kiegészítő teljes körűen integrált alkalmazás.

Költséghely kontrolling (Dynamics NAV standard modul): A Microsoft Dynamics NAV ERP rendszer kontrolling alapját a költséghely kontrolling almodul képezi. Az egyes szervezeti egységek költségei költségnemek és költséghelyek alapján kerülnek rögzítésre. Ezen elsődleges könyvelési tételek kontírozása költséghelyekre már a főkönyvi rendszerben megtörténik. A költségek elsődleges könyvelésektől független további elszámolására a kontrolling bővítményben van lehetőségünk.

Költségviselő kontrolling
A költségviselő kontrolling modul a Microsoft Dynamics NAV Költséghely kontrollingját egészíti ki. A projekt modul célja annak kimutatása, hogy melyik költség és bevétel melyik termék és szolgáltatás miatt merült fel.

Költségfelosztás
A költségfelosztási naplókban az általános költségek költséghelyek közötti átadása különféle eljárásokkal végezhető el a Microsoft Dynamics NAV kontrollingban. A költségviselő kontrolling modul használatával a részlegek költségei tovább terhelhetők költségviselőkre. A költségeket a cél objektumokra fix értékek, a könyvelt költségek/tevékenységek kapacitásainak figyelembevételével vagy egyéb szempont alapján is feloszthatjuk.

Költségtervezés
A költségtervezés modul az alap költséghely kontrolling és a költségviselő kontrolling modulokat egészíti ki a költségek és teljesítmények tervezhetősége szempontjából. A modul segítségével a négy kontrolling dimenzió (költségnem, költséghely, költségviselő és alszámlák) tervezhető.

NaviCalc
A NaviCalc modul az alap kontrolling modult és a további Microsoft Dynamics NAV kontrolling elemeket egészíti ki. A NaviCalc felhasználásával új, több dimenziós elemzéseket készíthetünk, rugalmasan módosíthatunk és újra felhasználhatunk a séma struktúrák alapján. A kontrolling feladatok nagy része igényes jelentések elkészítését jelenti. A beépített jelentéseket viszont emiatt sokszor kell az egyedi felhasználói igényekhez alakítani.

A Microsoft Dynamics NAV bármelyik verziójával működik.

Legyen Ön a következő, aki vállalatirányítási rendszerébe integráltan használja a megoldást.
Vegye fel velünk a kapcsolatot és nézze meg, hogyan takaríthat meg költségeket a kontrolling bővítmény és a NAV rendszer együttes használatával.


Kapcsolatfelvétel