MultiSoft Ügyfélnap

2021. November 11.

Continental Citygolf Club
H-1037 Budapest, Perényi út 6.

nap
óra
perc
másodperc

Szeretettel várjuk a 2021-es MultiSoft Ügyfélnapon!

A MultiSoft Kft. 2021-ben ünnepli fennállásának 30. évfordulóját. 
Novemberben megrendezendő eseményünkkel ezt szeretnénk méltóképp megünnepelni azokkal, akik elkísértek minket ezen az úton.
Olyan szakértő előadók fogják átadni sokéves tapasztalatukat, akik szakmai múltjuknak köszönhetően, az ERP piac meghatározó szereplőivé váltak.

Miért érdemes eljönni?

Tudjuk, hogy a napi munka mellett nehéz időt szakítani a jövőt érintő fejlesztésekre. Éppen ezért az Ügyfélnap programját úgy terveztük meg, hogy a résztvevők a mindennapi munkához hasznos, ámde előremutató tudással térjenek haza.

Ha van olyan kollégája, akinek fontosak lehetnek az elhangzott információk, akkor kérjük, továbbítsa neki meghívónkat, és jelezze felénk regisztrációs igényét.

A MultiSoft tulajdonosa, Kelemen Gábor 30 év távlatából fog mesélni azokról a kimagasló eseményekről, amelyek nemcsak jelentős hatással voltak a cég életére, hanem Magyarország egyik piacvezető Microsoft Dynamics ERP viszonteladójává formálta a MultiSoft Kft.-t.

Előadó: Kelemen Gábor (MultiSoft)

Megmutatjuk Önöknek, hogy hogyan tudják a MultiSoft Kft. Online számla moduláójának használatával letölteni beérkező számláikat, és hogyan automatizálhatják a számlák feldolgozásához fűződő adminisztrációs feladatokat.

Előadó: Sárközi Szabolcs (MultiSoft)

Milyen hatással van a Microsoft fejlődő termékpalettája a KKV szektor vállalkozásaira? Az előadásból megtudhatja hogyan képesek növelni vállalkozása hatékonyságát a Microsoft legújabb termékei.

Előadó: Strén András (Microsoft)

Az előadás alkalmával a marketing osztály képviselője fogja bemutatni, hogy milyen információforrásokkal próbáljuk támogatni az Önök munkáját, és milyen ügyfélélményt fejlesztő programokon dolgozunk.

Sok változás történt mióta utoljára találkoztunk. Így az előadás keretein belül bemutatjuk, hogy milyen új, innovatív fejlesztések közül válogathatnak ügyfeleink (fókuszban az ismétlődő számlázás automatizálása).

Előbb, vagy utóbb minden NAV felhasználó vállalkozásnál felmerül a kérdés: Meddig használhatom meglévő NAV rendszerem, és mi az a pont amikor elkerülhetetlen az upgrade projekt?

Ha pedig ez a kérdés felvetődött, akkor nem árt ha már a tervezés szakaszában tudjuk, hogy mire számítsunk a projekt során. Ebben az előadásban egy olyan Business Centralt bevezető ügyfelünk fogja Önökkel megosztani a tapasztalatait, aki az idei évben váltott Business Central-ra a MultiSoft Kft. segítségével.

Mesélni fog arról, hogy

  • Melyek voltak a projekt sarkalatos pontjai?
  • Hogyan változott a ügymenet az új rendszer bevezetésével?
  • Mely területek okoztak kihívást?
  • Hogyan járult hozzá a MultiSoft Kft. a bevezetés sikeréhez?

A Microsoft évről évre különböző újításokkal rukkol elő üzleti megoldásait érintően, amely a Microsoft Dynamics Business Centrallal sincs másképp. Ezen az előadásunkon egyik szakértő konzulensüktől hallhatod elsőkézből a legújabb Business Central releaseket.

Olyan interaktív workshopokkal készülhetünk, ahol nem csak kipróbálhatja fejlesztéseinket és betekinthet a legújabb Microsoft Dynamics eszközök működésébe, de felteheti szakmai kérdéseit is szakértő kollégáink számára.

A rengeteg szakmai tartalom elsajátítása közben arra is figyelünk, hogy felfrissítsük Önöket egy-egy rövid, szórakoztató program keretében.

Részleteket még nem árulhatunk el, de az biztos, hogy olyan élményekkel készülünk, amire sokáig emlékezni fognak.

“Minden évben szívesen vesszük a meghívást az Ügyfélnapra, rengeteg újdonságot hallunk, amelyek nagyon hasznosak lehetnek nekünk a jövőre nézve”

Mitnyik János

Nifast Hungary Kft.

Ismerjék meg előadóinkat

Varga Tamás, a MultiSoft Kft. marketing menedzsere

a 2021-es ügyfélnapunkon, azokról a támogató eszközösökről fog nekünk mesélni, amelyek hasznosak tudnak lenni egy új rendszer megismerésében és elsajátításában.

Dunai Zsolt, a MultiSoft Kft. szoftverfejlesztője

a 2021-es ügyfélnapunkon izgalmas témával készül. Előadásából megismerhetjük a Microsoft egyik legmodernebb üzleti technológiáját, a Power Platformot és olyan egyedi esetek és automatizációs folyamatok szemléltetésével is készül, amely bármely vállalat számára hasznosítható lehet.

Hamarosan megtekintheti további MultiSoftos előadók bemutatkozóit is!

Nagy Bertalan
Partner menedzser

Both Katalin
Tanácsadó

Sárközi Szabolcs
Projektigazgató

MultiSoft ügyfélnap_2019

Az esemény részletei

Helyszín:

Continental Citygolf Club (1037 Budapest, Perényi út 6.)

Időpont:
2021. november 11. 9:30-15:30
vendégfogadás 9:00-tól

Étkezés:
A résztvevők számára reggelit és ebédet biztosítunk

A Continental Citygolf Club képekben

Hogyan csatlakozhat?

Töltse ki a lap alján található űrlapot, vagy egyeztessen konzulensével 2021. november 8-ig.

Az Ügyfélnapon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Foglalja le helyét Ügyfélnapunkra még ma!

Tájékoztatjuk, hogy az Ügyfélnapról videó felvételek, és fényképek készülnek. A regisztrációval beleegyezik, hogy ezeket a felvételeket marketinganyagainkban felhasználhassuk. Amennyiben mégis szeretné valamely felvételt eltávolítani, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a marketing@multisoft.hu e-mail címen.

ERP bevezetési segédlet letöltése

A PDF dokumentumot a megadott e-mail címre küldjük el Önnek