Nem elégedett jelenlegi ERP üzemeltetőjével?
Szeretné elavult vállalatirányítási rendszerét egy modern, költséghatékony rendszerre váltani?

Váltson Microsoft Dynamics 365 Business Centralra a Multisofttal!

FOGLALJA LE INGYENES KONZULTÁCIÓJÁT MÉG MA!

Egy vállalatirányítási rendszer bevezetése rendkívül összetett feladat. Az implementáció során több olyan pont is van, ahol a kiemelt figyelem, vagy a szakértelem hiánya roncsolhatja a projekt sikerességét. Összeszedtünk azokat az irányelveket, amelyek segítenek, hogy ügyfeleink a lehető legjobb szolgáltatást kapják, és az ERP bevezetési projekt a lehető leghatékonyabban történjen.

Miért érdemes a MultiSoftot választania ERP rendszere karbantartásához, és Business Central bevezetéséhez?

Pontos költségbecslés

Fontosnak tartjuk, hogy a projektbe a megfelelő információk birtokában vágjunk bele, így elkerülhető, hogy a bevezetés lényegesen hosszabb időt vegyen igénybe a tervezettnél, így megnőjenek annak költségei is.

Ebben fontos szerepe van a bevezetést végző csapatnak, ugyanis megfelelő rendszerismerettel, és az ügyféligények kielégítő felmérésével sokkal pontosabban becsülhető a szükséges időráfordítás. Éppen ezért a MultiSoft Kft.-nél kiemelt figyelmet fektetünk a projekt elején az ügyfeleink igényeinek pontos felmérésére.

Így segítjük ügyfeleinket, hogy előre tervezhessen a projekt költségeivel.

Magas szintű kommunikáció és precizitás

Egy dedikált konzulens, aki képes a teljes bevezetést összefogni, nagyban csökkentheti a különböző szereplők közötti feladatátadás során történő információvesztés veszélyét. Így elkerülhetőek az extra költségek, és a projekt elhúzódása.

A fentiek kiküszöbölésére, nálunk minden minden bevezetési projektnek külön felelőse van, egy tapasztalt konzulens személyében. Ez a konzulens végigkíséri az adott ügyfelet a Microsoft Dynamics vállalatirányítási rendszerének teljes élettartama alatt. Így biztosítjuk az Ön számára a zökkenőmentes átállást és üzemeltetést!

Tapasztalt kollégák

A tapasztalat hiányában gyakran előfordul, hogy a bevezetést végző cég nem hívja fel a figyelmet a bevezetési folyamat során előforduló nehézségekre, buktatókra. Ez nem csak a projekt  hatékonyságának rovására mehet, de nagyban megnehezítheti az új rendszer vállalaton belüli elfogadtatását, integrációját is.

Magyarország első bevezető partnereként, több mint 30 év tapasztalattal a hátunk mögött, egyedülálló szakértelemmel rendelkezünk, amelyet a belső tudásmegosztás során új kollégáinknak is átadunk szervezett keretek között. Így bármely konzulensünkhöz is kerül, biztos kezekben tudhatja magát.

Miben tudunk segítséget nyújtani?

Ha úgy érzi, hogy ERP rendszere kiaknázatlan lehetőségeket rejt magában

Ha egyedi, vállalatirányítási rendszerével kapcsolatos igényeit nem tudja megvalósítani

Ha az ERP implementáció során nem azt kapta, amit elvárt volna

Miért válassza a MultiSoft Kft.-t?

Megrendelés előtt felmérjük a szükséges erőforrásokat és az Ön igényei, valamint a rendelkezésre álló információk alapján kiválasztjuk a leginkább megfelelő hagyományos, vagy agilis projektszemléletet.

Dedikált konzulens garantálja nálunk azt, hogy a kommunikáció zavartalanul működjön: nincsenek elveszett információmorzsák és félreértések. A MultiSoft Kft. volt az első Magyarországon, aki vállalatirányítási rendszer bevezetéssel foglalkozott: több, mint 30 éves tapasztalatunk és közel 80 fős csapatunk garantálja a sikert. 

A bevezetési projekteken felül, csapatunk több mint 10 éve fejleszt egyedi igényekre specializált alkalmazásokat Microsoft Dynamics NAV/Business Central rendszerekhez, amelyeket nemzetközileg elismert, 5 kontinensen átívelő viszonteladói partnerhálózattal népszerűsítünk és értékesítünk világszerte.

30+

Év tapasztalat

20

Fejlesztő

50+

Elhivatott szakértő

300+

Aktív ügyfél

Akikkel már dolgoztunk együtt...

Rólunk mondták...

A MultiSoft csapata mindig naprakész a problémáink tekintetében, valamint rugalmasan válaszol kéréseinkre – legyen szó akár egy egyszerű kérdésről, akár egy nagyobb, rövid távú projekt elindításáról és végrehajtásáról. Több éve használjuk már a Dynamics ERP-t a Multisoft általi fejlesztésekkel és lokalizációs funkcióival. Egy ilyen tapasztalt partnerrel, mint a MultiSoft, úgy érezzük nyugodtak lehetünk az adózási előírásokban és funkcionalitásokban.

Cziffra Tibor
Mom Zrt.

Foglaljon ingyenes konzultációt Kapocsi István, értékesítő kollégánkhoz

ERP bevezetési segédlet letöltése

A PDF dokumentumot a megadott e-mail címre küldjük el Önnek