EGY LÉPÉSSEL KÖZELEBB A

Sikeres ERP bevezetéshez

Ismerje meg a Microsoft nemzetközileg elismert vállalatirányítási megoldását:

Microsoft Dynamics Business Central (NAVISION)

A zökkenőmentes ERP bevezetési projekt a megfelelő partner kiválasztásával kezdődik.

Kérjen ajánlatot a MultiSoft Kft-től!

Tegye fel kérdéseit szakértőinknek

Miért pont Business Central (NAV/Navision)?

Egy vállalatirányítási rendszer igazi ereje nem abban reljik, hogy képes e kiállítani a számlákat, és kezelni a terméklistánk. Igazság szerint, erre már minden, a piacon megtalálható nagyobb vállalatirányítási megoldás képes. Ez nem azt jelenti, hogy nincs szükség a széleskörű funkcionalitásra, de a valós különbséget a szoftver környezetében található ökoszisztéma jelenti:

  • Milyen egyéb eszközök/szoftverek illeszthető be  a rendszerünkbe?
  • Hogyan kezeli a szoftver az egyedi igényeket?
  • Milyen licenszelési lehetőségeink vannak?
  • Elérhetjük e az adatainkat, földrajzi helytől és eszköztől függetlenül?

Az ERP rendszer fejlesztése során figyelembe vették ezeket a kérdéseket, így olyan alkalmazáscsoport jött létre, amely nemcsak könnyedén beintegrálható a meglévő munkamenetbe, de rengeteg automatizációval és integrációval segíti a dolgozók munkáját. Ide tartozik a mobilalkalmazásokhoz hasonlóan elérhető Microsoft Appstore, a Power Platform, amelynek segítségével kódolási tudás nélkül készíthetünk egyedi alkalmazásokat, riportokat, automatizációkat, illetve természetesen a legtöbb cég által alkalmazott Office csomagok hatékony integrációja is.

Ha többet szeretne megtudni a rendszerről, csatlakozzon hozzánk a MultiSoft ERP Roadshow valamely állomásán, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével!

Készüljünk együtt az ERP bevezetési projektre!

Töltse le ingyenes ERP bevezetési segédletünket!

Ennek a dokumentumnak az a célja, hogy segítsünk abban, hogy ezeket az igényeket helyesen tudják megfogalmazni, és megmutassuk azokat a lépéseket, amelyek a megfelelően kiválasztott szoftveren és partneren túl, segíthetnek elérni ezeket a célokat.

Vannak olyan általános tényezők, amelyek akadályozhatják a gördülékeny együttműködést, ezért fontos, hogy ezekkel mind a partner, mind pedig az ügyfél tisztában legyen. 

Konzulenseink segítségével készítettünk egy olyan segédanyagot, amelyet ajánlunk mindenkinek elolvasásra, aki a közeljövőben vállalatirányítási rendszer bevezetéséhez fogna, függetlenül attól, hogy Business Centralt (NAVISION), vagy bármely egyéb, akár nem Microsoft portfólióba tartozó ERP szoftvert szemelt ki magának.

Miért a MultiSoft-ot válassza ERP bevezető partnerként?

A mondás, mely szerint “A hatékony projekt a megfelelő partner kiválasztásával kezdődik”, bár elcsépeltnek tűnik, de különösen igaz egy olyan projekt esetében, amelyben a cég minden osztálya érintett. Ilyen az ERP rendszerünk bevezetése/upgrade-je is. Éppen ezért nagyon fontos, hogy olyan tapasztalt partnert válasszunk, aki nem csak a szoftvert ismeri áthatóan, de a folyamatok átalakításában, felmérésében is van tapasztalata. Tovább javíthatja a projekt sikerességét, ha a partner az adott iparágban már rendelkezik tapasztalattal.

A Microsoft Dynamics 365 Business Central – korábbi nevén NAVISION – képes kiszolgálni a különböző iparágak legjelentősebb kihívásait beépített funkcionalitásával és egyedileg testreszabható moduljaival. 

Eddigi projektjeink során magas szintű tapasztalatot szereztünk eltérő méretű és egyedi folyamatokkal rendelkező cégek új vállalatirányítási megoldás bevezetésében, illetve régi ERP-jük korszerűsítésében. 
A megfelelő rendszer kiválasztása mellett, a folyamatok felmérésében és azok esetleges újragondolásában is segítjük ügyfeleinket.

Az elmúlt 20 év során a legkülönbözőbb szektorban tevékenykedő ügyfelekkel dolgozhattunk már együtt, aminek hála, otthonosan mozgunk a legtöbb iparágban és azok speciális folyamatainak ismeretében. 

Akik már minket válaszottak

Vélemények

MultiSoft ERP Roadshow

Csatlakozzon a MultiSoft által szervezett ERP Roadshow valamely állomásához, és ismerje meg közelebbről a Microsoft Dynamics 365 Business Centralt!
ERP Roadshow

A teljesség igénye nélkül néhány bevezetett projektjeinkből:

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és tudjon meg többet a Business Centralról (NAVISION) és a MultiSoft-ról!

ERP bevezetési segédlet letöltése

A PDF dokumentumot a megadott e-mail címre küldjük el Önnek