Élelmiszeripari megoldás

Microsoft Dynamics NAV alapokon

Kérdezzen szakértőnktől!

Microsoft Dynamics NAV – Élelmiszeripari megoldás

A MultiSoft az élelmiszeriparban tevékenykedő cégek üzleti folyamatainak ismeretében testreszabott megoldást alakított ki a Microsoft Dynamics NAV rendszerhez az élelmiszeripari gyártó és nagykereskedő cégek részére.

A Microsoft Dynamics NAV testreszabott megoldása hozzájárul a napi operatív feladatok hatékonyabb elvégzéséhez, precíz jelentések készítéséhez a cégvezetés és a hatóságok részére, a vállalkozás működésének irányításához a törvényi előírásoknak megfelelve.

Főbb jellemzői

  • Receptúrák alapján történő gyártás, ami segít a költségek optimalizálásában, a készletezés és beszerzés hatékonyabb megszervezésében.
  • Az alapanyagokból számolódó lejárati idők segítségével csökken a lejárt és ezért eladhatatlan termékek mennyisége.
  • Lehetővé válik a lejárati idő szerinti kiszállítás, ezáltal a kiszállítási idők és a cég költségei jelentősen csökkennek.
  • Teljes körű nyomon követhetőség, ami lehetővé teszi, hogy minden előállított késztermékről tudni lehessen, miből, mikor, hol és hogyan gyártották.
  • Reklamáció esetén megkönnyíti a hiba okának egyszerű felderítését (a gyártásban vagy már az alapanyagokban volt a hiba).

Olvassa el élelmiszeripari esettanulmányunkat!

Ügyfeleink mondták


“2010-ben jelentősen csökkent a gyártási költség az előző évihez képest. A beszerzések is pontosabban igazodnak a gyártás alapanyag igényeihez, ennek köszönhetően a készletgazdálkodásunk is javult. Így már most biztosan látszik, hogy néhány éven belül meg fog térülni a beruházás.”

Kovács József, informatikai vezető, ISV Zrt.

 

További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolatfelvétel