Szolgáltatásaink

Projektmenedzsment, Tanácsadás,
Fejlesztés, Oktatás

Kérdezzen szakértőnktől!

Szolgáltatásaink

A MultiSoft, több mint 20 éves tapasztalattal, 280 informatikai rendszer bevezetéssel maga mögött a win-win konstrukcióban hisz.
A sikeres vállalatirányítási, CRM, workflow- és dokumentum-kezelési rendszer bevezetésének a titka:
  • Egymásra figyelés
  • Előrelátás
  • Időtervezés
  • Együttgondolkodás
  • Rendszeres kommunikáció
  • Profi projektkezelés mindkét oldalról
Mint legrégebbi és a szoftverrel kapcsolatos bevezetésben, fejlesztésben legnagyobb tapasztalattal bíró cég, Magyarországon egyedülállóan nagyszámú referenciával rendelkezünk.

Microsoft Partner Program kompetenciáink:
  • ERP (Enterprise Resource Planning) – Gold és Silver szintek
  • CRM (Customer Relationship Management) – Silver szint
  • Kisvállalati Termékspecialista

Projektmenedzsment

A MultiSoft nagy hangsúlyt fektet a projektmenedzsmentre, hiszen ez az alapja a sikeres bevezetésnek. Rendszerszemlélet, együtt gondolkodás és folyamatos kommunikáció a jellemzői módszertanunknak. A sikeres bevezetéshez elengedhetetlen, hogy ügyféloldalon is legyen egy projektvezető, akivel szoros együttműködésben folyik a bevezetés. Fontosnak tartjuk a projektben résztvevők tisztában legyenek azzal, milyen előnyük származik az új szoftver használatából, és fontosnak érezzék a felmérésen, oktatásokon, paraméterezésen való aktív részvételt. Támogatjuk és segítjük, hogy ügyfeleinknek legyen víziója arra vonatkozóan, hová akarnak eljutni és mit szeretnének elérni a bevezetett rendszerrel.

Tanácsadás

Minden ügyfelünk részére személyes tanácsadókat és fejlesztőket biztosítunk a helyzetfelméréstől kezdve a bevezetési projekten keresztül a mindennapi munkavégzés támogatásáig. Széleskörű tapasztalatok birtokában lévő, folyamatosan képzett implementációs csapat áll ügyfeleink rendelkezésére, nemzetközi projektek esetében is. Több száz elégedett ügyfelünknek köszönhetően számos iparágban több éves tapasztalattal rendelkeznek szakembereink.

Fejlesztés

Minden esetben testreszabott megoldásokat adunk ügyfeleink problémáira. Szakértő kollégáink a projekt előkészítés stádiumában, a helyzetfelmérés során már feltérképezik milyen speciális testreszabásra van szüksége a bevezetendő rendszerben. Számos esetben speciális, iparágakra szabott, valamint minden iparágban használható kiegészítő megoldásokat kínálunk ügyfeleink számára.

Oktatás

Cégünk fontosnak tartatja a magas színvonalú támogatási, oktatási és követési szolgáltatás megvalósítását minden bevezetés esetében. Szakembereink a projekt befejezése előtt nagyon fontos lépésnek tartják az oktatást, mely a szoftver felhasználóinak a készségszintű rendszer használatot biztosítja. Ezután az általunk bevezetett rendszert a felhasználók hatékonyan tudják alkalmazni, kiaknázva a szoftver adta lehetőségeket.

További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolatfelvétel