Hírek, blogcikkek

Legfrissebb bejegyzéseink

Egyéb kategória

8+1 Excel billentyűkombináció

Minden területre igaz, hogy a billentyűkombinációk ismeretével hatékonyabbá tehetjük a napi használatban lévő szoftverek kezelését. Az Excel esetében sincs ez másképp, hisz a program több száz

Teljes cikk »

A Hónap Support kérdése

Rövidesen induló sorozatunkban, a Hónap Support Kérdésében minden hónapban kiválasztunk egy témát, amely az adott hónapban sokszor előkerült kérdéskört feszeget. Ha érdekel, hogyan hozhatsz ki többet vállalatirányítási rendszeredből, iratkozz fel a hírlevelünkre, és értesülj első kézből az új cikkek érkezéséről.

A modulok önálló működése

Hogyan kezeld a tárgyi eszközök értékesítését Microsoft Dynamics 365 NAV/ Business Centralban

A Befektetett eszközök értékesítésénél a törvény kétféle értékcsökkenés elszámolását írja elő (Számviteli törvény szerinti értékcsökkenés és Társasági adó szerinti értékcsökkenés), amelyek könyvelésére külön figyelnünk kell. Ehhez az eladási rendelés oldalán pipáljuk be az „ÉCS be könyvelési dátumig” és a „Másodlista használata” pipákat, valamint könyveljük az automatikusan létrejött naplósort is. Az egész folyamat néhány kattintás, de méretes bírságoktól, és extra adminisztrációtól menthet meg minket.

Teljes cikk »

Iratkozz fel hírlevelünkre!

ERP bevezetési segédlet letöltése

A PDF dokumentumot a megadott e-mail címre küldjük el Önnek