Hírek, blogcikkek

Legfrissebb bejegyzéseink

Vállalatirányítási rendszerek

Ilyen volt a MultiSoft 2022-es Ügyfélnapja

Ilyen volt a MultiSoft 2022-es Ügyfélnapja! 2 év után ismét lehetőségünk nyílt megrendezni a MultiSoft Ügyfélnapot, ahol a megszokottnál is magasabb létszámban jelentek meg ügyfeleink.

Teljes cikk »
ÁNYK meződefiníciók frissítése
A hónap support kérdése

ÁNYK meződefiníciók frissítése

Újra itt vagyunk a Hónap support kérdése legújabb részével, melynek tematikáját ezúttal is a hónaphoz kapcsolódó naprakész aktualitások alapján állítottuk össze. A februári időszak jobbára

Teljes cikk »
erp szótár
Egyéb kategória

ERP szótár

Minden területnek meg vannak a kifejezetten rá jellemző sajátos, ágazatspecifikus nyelvezete, amelyek ismerete nélkül könnyen elveszhetünk a részletekben. Nincs ez másként azokkal sem, akik még

Teljes cikk »

A Hónap Support kérdése

Rövidesen induló sorozatunkban, a Hónap Support Kérdésében minden hónapban kiválasztunk egy témát, amely az adott hónapban sokszor előkerült kérdéskört feszeget. Ha érdekel, hogyan hozhatsz ki többet vállalatirányítási rendszeredből, iratkozz fel a hírlevelünkre, és értesülj első kézből az új cikkek érkezéséről.

A modulok önálló működése

Hogyan kezeld a tárgyi eszközök értékesítését Microsoft Dynamics 365 NAV/ Business Centralban

A Befektetett eszközök értékesítésénél a törvény kétféle értékcsökkenés elszámolását írja elő (Számviteli törvény szerinti értékcsökkenés és Társasági adó szerinti értékcsökkenés), amelyek könyvelésére külön figyelnünk kell. Ehhez az eladási rendelés oldalán pipáljuk be az “ÉCS be könyvelési dátumig” és a “Másodlista használata” pipákat, valamint könyveljük az automatikusan létrejött naplósort is. Az egész folyamat néhány kattintás, de méretes bírságoktól, és extra adminisztrációtól menthet meg minket.

Teljes cikk »

Iratkozz fel hírlevelünkre!

ERP bevezetési segédlet letöltése

A PDF dokumentumot a megadott e-mail címre küldjük el Önnek