Alkalmazás fejlesztés egyszerűen: Power Apps

Mi is az a Power Apps?

Power apps, Power apps logo

Egy kicsit távolabbról kell indulni a fenti kérdés megválaszolásához: a Power Platform olyan adatplatformok összessége, ahol egyedi üzleti igényekre tudunk megoldásokat adni. A fejlesztési környezet gyors, rugalmas kialakítású és sokrétű, célja pedig automatizálni a manuális üzleti folyamatokat.

A Power Apps (Power BI, Power Automate és Power Virtual Agents mellett) ennek az egyik eleme. A Power Apps célja, hogy kisebb méretű, egyszerűbb alkalmazásokat készítsünk vele low coding környezetben. Low coding (alacsony kódolású) környezetnek hála nem kell különösebb fejlesztői háttértudással rendelkeznünk. A felhasználói felületen az adatforrások becsatolása után, drag&drop módszerrel helyezhetjük el a különböző elemeket a felületen, amelyek paramétereit állítva saját magunk is elékészíthetjük a kívánt alkalmazást. Maximum néhány óra alatt el is készülhet az alkalmazásunk, amelyhez könnyedén kapcsolhatunk különböző formátumban elérhető adatokat. Ezután különböző logikai kapcsolatokat is létrehozhatunk, így nagy mértékben szabhatjuk személyre az alkalmazásunkat.

A szóban forgó alkalmazások böngészőben és mobileszközökön is könnyedén futtathatók, amennyiben van az adott eszközön internetelérés. Számtalan adatplatformmal (pl.: Sharepoint, Microsoft 365, Dynamics 365, SQL server) összeköthető a Power Apps. A csatlakoztatható adathordozók teljes listája itt tekinthető meg.

Power apps és Dynamics 365

A Dynamics 365 alkalmazások – például a Dynamics 365 Sales, a Dynamics 365 Customer Service és a Dynamics 365 Marketing – ugyanazt az adatplatformot használják (Dataverse), mint a Power Apps, ami lehetővé teszi, hogy a Dynamics 365 megoldásban már használatban levő adatokra építve, könnyedén építhessünk alkalmazásokat.

Szolgáltatásaink

A következő szolgáltatásokat tudjuk nyújtani az alkalmazás kapcsán:

  • Személyes és online oktatások: sajátítsa el segítségünkkel a Power Apps haszálatát.
  • Igény esetén vállaljuk az alkalmazások elkészítését
  • Vásárolja meg Power Platform (Power BI, Power Apps, Power Automate és Power Virtual Agents) hozzáférését nálunk!

Miért épp a MultiSoft?

Cégünk teljeskörű megoldást kínál a vállalatirányítás, az ügyfélkapcsolat-kezelés valamint az egyedi szoftverfejlesztés területén. Magyarországi piacvezető pozíciónkon túlmenően 5 kontinensen átívelő nemzetközi kereskedelmi csatornával állunk potenciális üzleti partnereink rendelkezésére.

Közel harminc éves tapasztalatunk, a technológia fejlődésének folyamatos követése és szakembereink folyamatos képzése ad garanciát arra, hogy ügyfeleinket mindig a legmagasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni, ezáltal biztosítva számukra a folyamatos fejlődés lehetőségét.
Munkánk sikerességét multinacionális vállalatok elismerése, hosszú távú partnerségi viszonyok, továbbá több száz elégedett ügyfél bizonyítja.

ERP bevezetési segédlet letöltése

A PDF dokumentumot a megadott e-mail címre küldjük el Önnek