Egyedi szoftverfejlesztés

Milyen az egyedi szoftverfejlesztés?

Minden projekt más. Ezért a megrendelés előtt felmérjük a szükséges erőforrásokat és az Ön igényei, valamint a rendelkezésre álló információk alapján kiválasztjuk a leginkább megfelelő hagyományos, vagy agilis projektszemléletet. Azért, hogy Ön maximálisan elégedett lehessen a munkánkkal, 2005 óta dedikált tesztelői gárda segíti a fejlesztői csapatunkat.

Teljes körű kivitelezést vállalunk:

Webes alkalmazás fejlesztése

Mobilapp fejlesztés

Backend fejlesztés

Alkalmazás integráció

Mikor érdemes egyedi fejlesztésben gondolkodnia?

Folyamat automatizáció

Korszerűsítené meglévő rendszerét?​
Redukálja a hibázási lehetőségeket és növelje szolgáltatásának minőségét automatizált folyamatokkal!
Milyen lehetőségek rejlenek az automatizált rendszerekben?

Digitális termékfejlesztés

Ha az ötlet már megvan, csak megvalósításra vár...
Valóra váltjuk digitális termék ötletét, legyen szó egy mobilapplikációról, integrációs eszközről, vagy akár robusztus felhőalapú rendszerről!
Mit takar a digitális termékfejlesztés?

Szoftvertesztelés

Automata, vagy manuális tesztelés? Állunk elébe!
Biztosítsa a hibamentes működést független, szakképzett tesztelő csapatunk segítségével!
Mit érdemes tudni a szoftvertesztelésről?

Folyamatautomatizáció

A vállalkozása hatékonyabb működéséért

0 %-a
az üzleti feladatoknak automatizálható
0 %-kal
képes javítani a munkavégzés minőségét és pontosságát
1 hónap
alatt térül meg átlagosan a beruházás költsége

A manuális hibázási lehetőségek redukálásával javíthatja szolgáltatásának minőségét, amellett hogy csökkenti a kollégákra nehezedő adminisztrációs teher mennyiségét.

Az évek során szerzett tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy ne csak az Ön által megadott specifikációnak való megfelelést, de a használhatóságot és a hatékonyságot is szem előtt tartsuk a tervezés és a fejlesztés során.

A terv kigondolásától kezdve a felhasználói felület megtervezésén túl, vállaljuk a digitális termékek követését és integrációját is, így lehetősége lesz a termék továbbfejlesztésére és naprakészen tartására.

Digitális termékfejlesztés

Belekezdene ötletei megvalósításába, de nincs meg a megfelelő IT háttere? Szeretné beindítani álmai vállalkozását? Esetleg meglévő termékpalettáját bővítené egy újabb informatikai termékkel?

Bízza szakértő csapatunkra a kivitelezést!

agilitás

Egy termék, amelyre büszkék vagyunk:

“A MobileNAV segítségével jelentősen lerövidült a Wilo reakcióideje. Több ügyfelet rövidebb időn belül tudunk kiszolgálni – sokkal rendszerezettebb, áttekinthetőbb és gyorsabban visszakereshető minden információ. Fontos, hogy bármelyik jogosított kollégám bármikor megnézheti hol is tart az adott feladat, és ez helyettesítésekor, illetve szabadság esetén is nagy előny. Ha egy szóval akarnám jellemezni a MobileNAV-tól kapott előnyöket, akkor azt mondanám: hatékonyságnövekedés.”

Prunk Erika, szerviz profitcenter vezető, Wilo Magyarország Kft.

Szoftvertesztelés

Független tesztelő csapatunk megbizonyosodik arról, hogy az elkészült terméke minden szinten megfelel az Ön által támasztott követelményeknek. Automatikus és manuális tesztelési folyamatunk során kiszűrjük az esetleges kódolási hibákból származó helytelen működést. Amennyiben rendkívül fontos az Ön számára, hogy az éles indulás után minimalizálja a hibás működés okozta rendszerkiesést, fontos hogy hozzáértő, alapos csapat végezze a szoftver tesztelését.

Cégünk teljeskörű szolgáltatást nyújt a teszttervezéstől, a manuális és automatizált tesztelésig, amely során felfedjük azokat a hibákat, amelyeket a szoftver készítői nem találnak meg.

szoftvertesztelés multisoft

Néhány az általunk használt programozási nyelvek közül:

 • .NET
 • C#
 • Managed C++
 • WPF, WCF
 • C, C++
 • Objective-C, Objective-C++
 • Java, Javascript
 • Knockout
 • TypeScript
 • SQL
 • PL/SQL

Platformok, amelyekre örömmel dolgozunk:

Miért érdemes minket választania?

Testreszabhatóság határok nélkül!​

Az elmúlt évek során szerzett szakértői tudásunknak köszönhetően, programozási nyelvtől, platformtól és a szoftver típusától függetlenül várjuk megkeresését!

Egyedi megoldások, egyedi módszerekkel

Alkalmazkodunk ügyfeleink egyedi fejlesztési környezetéhez és igényeihez, így projektjeink során sosem szoftvert, hanem megoldást értékesítünk.

Minőség és sikerorientáltság a fókuszban!

Fontos számunkra, hogy eredményesen és ügyfélcentrikus módon szolgáljuk ki megrendelőinket, ezért az első kapcsolatfelvételtől a szoftver utókövetéséig mindig szem előtt tatjuk a minőséget és a használhatóságot.

Maximális áttekinthetőség!

A fejlesztés során folyamatosan dokumentáljuk az elkészült modulokat, így a termék elkészültével pontosan tudni fogja, hogy mely funkciók kerültek bele a megrendelésbe.
0
gyakorlott fejlesztő
+ 0
sikeres project
+ 0
év tapasztalat

Hogyan dolgozunk?

Első körben egy közös találkozó alkalmával ( virtuális vagy élő) alaposan felmérjük a vállalat működését, a meglévő folyamatrendszert, a jelenleg használt programokat, illetve feltérképezzük a jövőbeli, elképzelt szoftverrel kapcsolatos prioritásokat, igényeket és célokat.

A következő fázisban a megbeszéltek alapján előkészítjük egy részletes dokumentációban a megoldás specifikációját, amiben részletesen kifejtve rögzítjük az ügyfél igényeit, megtervezzük a lehetséges megoldási javaslatokat, majd azok közül kiválasztjuk, hogy melyik variációval haladhatunk tovább.

A meghatározott igényeket kidolgozzuk, a fejlesztési munkálatokat pedig megkezdjük.
A feladatokat, fejlesztési látványterveket egy meghatározott ütemterv alapján végezzük el, amelyről mindig a hetente megrendezésre kerülő konzultáció során számolunk be részleteibe nyúlóan.
*Igény szerint az időpont gyakorisága változhat.

A szoftverfejlesztés során minden nagyobb mérföldkövet követően egy átfogó tesztelést végzünk, így kiszűrve az apróbb gépezetbe becsússzanó hibalehetőségeket.
A szoftver véglegesítése és átadását megelőzően mindig összevetjük a “kész” megoldást az elképzelttel és a specifikációban rögzítettel, hogy lássuk, hogy minden kritériummal megegyezik-e a fejlesztés.

Végül, de nem utolsó sorban a kész megoldást a fejlesztési dokumentációval együtt átadjuk megrendelőnk számára.
Az átadási fázist követően oktatás veszi kezdetét, amely keretein belül megtanítjuk alkalmazni az új szoftvert a vállalatok mindennapi életében, ezzel garantálva a biztos és hatékony munkavégzést.

Scroll Up