Innovatív, modern üzleti alkalmazások
Vállalatirányírási rendszeréhez

Hatékonyság és rugalmasság!

Modern üzleti alkalmazásainknak köszönhetően olyan munkakörnyezetet teremthet kollégái számára, amely megfelel a 21. század követelményeinek, lehetőséget biztosít számukra, hogy a hatékonyabban és rugalmasabban tudják ellátni feladataikat.

Microsoft Power BI

Látványos elemzések egy pillanat alatt

Különböző forrásból származó adatait egy felület alatt kezelheti, amelyekből hasznos és interaktív elemzéseket, riportokat készíthet, ezzel is javítva üzleti eredményességét. 

Néhány megoldás, amellyel együttműködik a Power BI alkalmazás:

power bi

Microsoft 365 (Office 365)

Hangsúlyban az eredményesség

A Microsoft 365 (Korábbi nevén Office 365) a Microsoft által fejlesztett hatékonyságnövelő felhő alapú szolgáltatás. A már jól ismert Office alkalmázásokkal és a Microsoft által nyújtott eszközfelügyelettel karöltve biztosítja a produktív munkavégzéshez szükséges körülményeket helytől és időtől függetlenül. 

Elektronikus számla (E-számla)

Számlázzon online, gyorsan és egyszerűen!

A MultiSoft Kft. a Számlaközpont Zrt.-vel együttműködve létrehozott egy olyan kiegészítő pénzügyi megoldást, amelynek köszönhetően hitelesített, időbélyegzővel ellátott elektronikus számlát, illetve másodbizonylatot állíthat ki, amely megfelel minden hatályos jogszabályi kikötésnek

Scroll Up