MultiSoft Számítástechnikai Kft.

Ismerjen meg minket jobban!

A jövő technológiája, a jelen szállítójától...

Cégünk teljes körű megoldást kínál a vállalatirányítás, az ügyfélkapcsolat-kezelés valamint az egyedi szoftverfejlesztés területén. Magyarországi piacvezető pozíciónkon túlmenően öt kontinensen átívelő nemzetközi kereskedelmi csatornával állunk potenciális üzleti partnereink rendelkezésére.
Közel harminc éves tapasztalatunk, a technológia fejlődésének folyamatos követése és szakembereink folyamatos képzése ad garanciát arra, hogy ügyfeleinket mindig a legmagasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni, ezáltal biztosítva számukra a folyamatos fejlődés lehetőségét. Munkánk sikerességét multinacionális vállalatok elismerése, hosszú távú partnerségi viszonyok, továbbá több száz elégedett ügyfél bizonyítja.

Ismerje meg vállalatunk üzleti területeit!

Üzleti megoldások

Ebben az üzletágban kollégáink elsősorban Microsoft megoldásokkal (Business Central - korábban Microsoft Dynamics NAV, Navision-, CRM, BI, autóipari kiegészítő megoldások) foglalkoznak, implementációs tevékenységet végeznek partnereinknél, illetve a rendszerek bevezetését követően támogatják ügyfeleinket.

Innovatív megoldások

Innovatív megoldások üzletágunknak köszönhetően amellett, hogy követni tudjuk az egyre gyorsabban fejlődő technológiai trendeket, képesek vagyunk újító, újszerű megoldásokkal is megjelenni a piacon.

Tesztelés

Tesztelési üzletágunk lehetővé teszi, hogy ügyfeleink számára folyamatosan a lehető legtökéletesebb formában biztosíthassuk megoldásainkat.
“Célunk, hogy ügyfeleinkkel a kölcsönös elégedettség jegyében hosszú távú kapcsolatot építsünk ki és tartsunk fenn. Projektjeinkben nem szoftvert, hanem megoldást szállítunk."
Kelemen Gábor
MultiSoft tulajdonosa és ügyvezető igazgatója
Év tapasztalat
0 +
Munkatárs
0 +
Elégedett ügyfél
0 +

Ügyfeleink, megbízóink

Múltunkból adódóan elmondhatjuk, hogy a hazai piacon a legnagyobb tapasztalattal bíró cégként tevékenykedünk a szoftverrel kapcsolatos fejlesztések illetve bevezetések kapcsán: Magyarországon egyedülállóan nagyszámú referenciával rendelkezünk.

Partnereink

Egyedi célkitűzéseinknek nagy szerepük van abban, hogy olyan multinacionális cégeket sorolhatunk eddigi partnereink közé, mint a Siemens, a Philips és a Microsoft.

ERP bevezetési segédlet letöltése

A PDF dokumentumot a megadott e-mail címre küldjük el Önnek