Maximalizálja üzleti lehetőségeit a Microsoft Dynamics Navision/Business Central vállalatirányítási rendszerek segítségével!

Helyezze nemzetközileg elismert alapokra vállalata üzleti folyamatait a Microsoft sikeres ERP rendszerével!

A Microsoft egyik legmodernebb vállalatirányítási megoldása már több mint 20 éve nyújt támogatást a kis-és középvállalkozások számára. Ezalatt több néven ismerhettük meg. Kezdetben Navision néven volt elérhető, majd Microsoft Dynamics NAV-ként kerestük, végül 2018 óta Business Central néven hivatkozunk a rendszerre. Az idő során a szoftver sokat változott,  azonban egy dolog állandó maradt: Az adott kor igényeit és a legmodernebb technológiák használatát szem előtt tartva, ügyfélközpontú, moduláris rendszer született.

A rendszer bővíthetőségéből és rugalmasságából adódóan olyan technológiai hátteret nyújt felhasználói számára, amellyel könnyedén növelhetik vállalatuk teljesítményét és piaci helyzetét versenytársaikkal szemben.

Legfőbb területek, amelyeken alkalmazható a Microsoft Dynamics NAV / Business Central

Kezelje hatékonyan vállalata pénzügyi folyamatait egy helyen!

A pénzügyi modulnak köszönhetően teljeskörű betekintést kaphattunk arról, hogy hogyan lehet áttekinthetően kezelni pénzügyi mozgással kapcsolatos folyamatainkat, legyen szó bizonylatkészítésről, költségvetéskezelésről, tárgyi eszközeink nyilvántartásáról, vagy nyerességünk növekedésének szemmel tartásáról.

Optimalizálja termelési folyamatait a hatékonyság jegyében!

Az ellátási lánc menedzselésének legfőbb célja, hogy az értékteremtő folyamat a lehető leghatékonyabban működjön, így maximalázálva a nyereséget.
A Dynamics NAV / Business Central gyors reakciót biztosít termelésirányítási funkcióival, ezáltal könnyedén reagálhat a potenciális piaci lehetőségekre, növelheti ügyfelei hűségét és könnyebben működhet  együtt partnereivel.

Átlatható projektkezelés lépésről lépésre!

A Business Central / NAV ezen területe támogatja felhasználóit a tervezés folyamatától egészen az ellenőrzés pontjáig.
Az ütemezésén túl, képesek vagyunk erőforrás, költségvetés és projektciklus szempontjából is megtervezni projektjeinket.

Integrálja sales és marketing folyamatait és növelje ügyfelei elégedettségét!

A szorosan együttműködő társosztályok munkáját kiválóan képes támogatni a rendszer.
Széleskörű funkcionalitásának hála az értékesítési és marketing csapat egy felületen képes kezelni meglévő ügyfeleikkel és potenciális vásárlóikkal kapcsolatos információkat, dokumentációkat, és adhat egyénre szabott árajánlatot.

Tökéletesítse termelésirányitási folyamatait!

A gyártási modul segítségével összehangoltabbá és hatékonyabbá tehetjük a termelési folyamatokat, optimalizálhatja a termeléshez kapcsolódó erőforrásait, és megtervezheti költségeinek eloszlását.

Funkcionalitásbeli különbségek a Dynamics NAV és a Business Central között

Ha meglévő Dynamics NAV rendszere elavulttá vált, érdemes elgondolkoznia annak megújításán. Ilyenkor felmerül a kérdés, hogy melyek a funkcionális különbségek a NAV és a Business Central között.
Készítettünk egy összehasonlító dokumentációt, ahol a NAV 3.7 verziójától egészen a Business Central-ig áttekinthetjük ezeket a különbségeket.

Pörgesse fel vállalatirányítási rendszerét!

Tudjon meg többet modern üzleti megoldásainkról, amelyek segítségével többé nem okozhat gondot vállalata historikus és aktuális információinak elemzése, különböző riportok generálása és a házon belüli folyamatok letisztult kezelése sem.

Power BI

Riportok és jelentések pillanatok alatt!
A Power BI a Microsoft technológián alapuló kimutatáskészítő megoldás, amely segít vállalata produktivitásának nyomon követésében.
Szeretnék többet megtudni!

Microsoft 365

Eredményes munkavégzés felhős alapon
A korábban Office 365 néven ismert programcsomag, felhős környezetben elérhető verziója. Ide tartoznak a jól ismert szoftverek, mint Excel, Word, PowerPoint, stb.
Szeretnék többet megtudni!

Power Platform

Egyedi szoftverfejlesztés könnyedén!
A Power Apps egy olyan alkalmazás, amely segítségével bárki képes fejlesztői tudás nélkül kisebb üzleti alkalmazásokat létrehozni.
Szeretnék többet megtudni!

E-számla

Elengedhetetlen pénzügyi megoldás!
Cégünk a Számlaközpont Zrt. közreműködésével egy olyan pénzügyi megoldást hozott létre, amely képes olyan elektronikus számlákat és másodbizonylatokat generálni, melyek hiteles időbélyeggel vannak ellátva, illetve megfelel az összes napjainkban hatályos jogszabályi előírásnak.
Szeretnék többet megtudni!

Akikkel már együtt dolgoztunk...

Fokozza vállalatirányítási rendszere teljesítőképességét kiegészítő megoldásokkal!

Abban az esetben, ha a Dynamics NAV / Business Central alaprendszere nem követné le az Ön egyedi folyamatait, testreszabható bővítményeink segítségével könnyedén adhat iparágspecifikus funkcionalitást rendszerének.

Engedje meg, hogy segítsünk!

Csapatunk több mint 10 éve fejleszt egyedi igényekre specializált alkalmazásokat Microsoft Dynamics NAV/Business Central rendszerekhez, amelyeket nemzetközileg elismert, 5 kontinensen átívelő viszonteladói partnerhálózattal értékesítünk világszerte.

Microsoft Dynamics NAV / Business Central rendszer üzemeltetés

10 fős, szakmailag elhivatott Support csapatunk kiemelt célja, hogy folyamatosan továbbképezzék magukat a Dynamics NAV / Business Central működésével, újdonságaival kapcsolatban, így naprakész tudásuk birtokában, magas szinten szolgálják ki ügyfeleinket.

Frissítené meglévő rendszerét egy korszerűbbre?

Tegye meg nálunk!

Jelenleg használt ERP rendszerünk frissítésének fontossága kritikus pont lehet az üzletmenet folytonosságának megtartásához! Talán nem mondunk újdonságot azzal, ha azt állítjuk, hogy nem mindegy kire bízzuk vállalatirányítási rendszerünk frissítését

Miért éri meg elavult NAV frissíteni?

  • Az új funkcionalitásnak köszönhetően eredményesebben dolgozhatnak ERP rendszerükben
  • A könnyebb integráció segíti a hatékony munkavégzést
  • A Microsoft egyik legkorszerűbb vállalatirányítási rendszere már felhős verzióban is elérhető, így helytől és eszköztől függetlenül használhatja rendszerét
  • A régebbi verziók támogatottságának megszűnése miatt egyre költségesebbé válik a rendszer üzemeltetése
Using ERP system on tablet,

Ismerje meg, hogy mi a titka egy sikeres vállalatirányítási rendszer implementálásának!

Egyre több vállalat határozza el magát a vállalatirányítási rendszerek bevezetése mellett, hogy átláthatóan és egy felületen kezelhessék felmerülő üzleti folyamataikat.

Egy ERP bevezetése kihívásokat tartogathat az ügyfél, és a bevezető partner számára is, ezért fontos, hogy bizonyos feltételeket érdemes betartani a projekt során.

30 éves gyakorlati tapasztalatunk alapján összegyűjtöttük, hogy mikre érdemes figyelni egy vállalatirányítási rendszer bevezetésekor, hogy könnyebbé tehessük a változás időszakát.

Implementációs projektjeink során kiemelt célunk, hogy ügyfeleink által támasztott igényeket maximálisan kielégítsük, és egy jól működő, személyre szabott rendszert adjunk át számukra.

0 +
Szakképzett tanácsadó és projekt menedzser
0
Év szakmai tapasztalat
0 +
Elégedett ügyfél

További kérdése van?