Teljesítménynövelő interaktív üzleti elemzések

Elemzés látványosan!

A Power BI a Microsoft által létrehozott üzleti analitikai megoldás, amelynek köszönhetően a vállalata informatikai rendszeréből nyert adatai látványos köntösben elemezhetőek.

A szoftver müködését tekintve egyszerű:

Elemezni kívánt adatai az irányítópultokon (más néven dashboard) jelennek meg, amelyek lehetnek egyedi, területi adatok, valamint a vállalkozás több területét érintő, összesített információk.
A feltüntetett számszerű elemeket, mutatószámokat (KPI) képesek vagyunk látványos grafikonokon, diagramokon, ábrákon vizuális úton is szemlélni, így a kapott eredményeket könnyedén és gyorsan feldolgozhatjuk.

Power BI dashboard

Valós időben, valós adatok

Lássa tisztán múltbéli és jelenlegi eredményeit valós idejű elemzésekkel, amelyek elősegítik a megfontolt döntési procedúrát!

Excel integráció

A Power BI és az Excel keresztezésével számos hasznos új funkciót képes alkalmazni mindennapi munkája során (köztük az önkiszolgáló adatvizualizációk alkalmazása vagy a több munkafüzet együttes megosztása és használata egyetlen nézetben) amellyel jelentős időt takaríthat meg.

Döntéstámogató funkció

Vegye könnyedén az üzleti lépéseket és eredményezzen gyors döntési folyamatokat az átlátható riportok és elemzések segítségével!

Power BI online

A Power BI online platformon is elérhető, ezzel garantálva felhasználói számára a helytől és időtől független adatfeldolgozást, lekérdezést és megosztást. A Power BI szolgáltatásai: Power BI, Power BI Desktop és Power BI mobilalkalmazás iOS, Android és Windows rendszerhez.

Milyen szoftverekkel integrálható a Microsoft Power BI?

Miért épp a MultiSoft?

Cégünk teljeskörű megoldást kínál a vállalatirányítás, az ügyfélkapcsolat-kezelés valamint az egyedi szoftverfejlesztés területén. Magyarországi piacvezető pozíciónkon túlmenően 5 kontinensen átívelő nemzetközi kereskedelmi csatornával állunk potenciális üzleti partnereink rendelkezésére.

Közel harminc éves tapasztalatunk, a technológia fejlődésének folyamatos követése és szakembereink folyamatos képzése ad garanciát arra, hogy ügyfeleinket mindig a legmagasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni, ezáltal biztosítva számukra a folyamatos fejlődés lehetőségét.
Munkánk sikerességét multinacionális vállalatok elismerése, hosszú távú partnerségi viszonyok, továbbá több száz elégedett ügyfél bizonyítja.

ERP bevezetési segédlet letöltése

A PDF dokumentumot a megadott e-mail címre küldjük el Önnek