Automated Invoice processor

Automatizálja beérkező számláinak adminisztrációját a mesterséges intelligencia segítségével!

Elgondolkodott már azon, hogyan tudná hatékonyabbá tenni könyvelési folyamatait?

Ismerje meg az Automated Invoice processor modult!

A MultiSoft Kft. által fejlesztett Automated Invoice processor modul egy olyan pénzügyi megoldás, amely kifejezetten Microsoft Dynamics 365 Business Centralfelhasználók számára készült, és segít automatizálni a bejövő számlák feldolgozását.

Az alkalmazás, mesterséges intelligencia segítségével, képes felismerni a NAV szerveréről, vagy egyéb forrásból betöltött számlák könyvelésének módját, így Önnek csak véglegesítenie kell az adminisztrációt.

Kevesebb manuális folyamat, gyorsabb adminisztráció

Automatikus számlabesorolás, hatékony munkamenet

Akár néhány beérkező számla esetén!

Kinek érhető el?

Az alkalmazás bármely Business Central felhasználó számára elérhető, amennyiben a beérkező számlák egy szabványosított adatfolyamon keresztül érkeznek be a vállalatirányítási rendszerbe. Ez az adatfolyam sokféle lehet. Magyarországi beszállítók esetében például – az Online Számla 2.0 bevezetése óta – az adóhatóság oldaláról letöltött számlák megfelelnek ennek a követelménynek. A számlák letöltésében a MultiSoft által fejlesztett magyar lokalizáció és az Online Számla 2.0 modul lehet segítségére.

Szükség esetén egyéb adatforrások is kialakíthatók, így akár papíralapú számlák könyvelését is képes ellátni a rendszer.

Business Central logo

Microsoft Dynamics 365 Business Centralt használóknak (BC170 verziótól)

NAV lokalizáció, Business Central lokalizáció, magyar nyelvi csomag

A MultiSoft által fejlesztett magyar Business Central lokalizációval rendelkezőknek

Hogyan működik?

A betöltött számlasorokat a modulba épített mesterséges intelligencia elemzi a korábban lekönyvelt számlák alapján – ezeket tanuló adatbázisként használva. Az elemzés végén megállapítja, hogy az adott sort miként kell lekönyvelni, a vállalkozás korábbi adminisztrációjának megfelelően. A feldolgozott számlákat ezután 3 kategóriába sorolja:

  • Ellenőrzött: Ezen számlák könyvelését teljes biztonsággal meg tudta állapítani a rendszer
  • Ellenőrzött, figyelmeztetéssel: A rendszer az előzményi adatok alapján egyes elemeket (pl.: dimenziókód) nem tudott megállapítani. Ezeket  a szabályokat könnyedén testreszabhatjuk
  • Nyitott: Ebben az esetben a korábbi lekönyvelt számlák alapján nem határozható meg a könyvelés módja. Erre számíthatunk például egy új szállító esetén.

A modul adminisztrációs felületén beállíthatjuk, hogy mely esetekben adjon figyelmeztetést a rendszer, illetve testre szabhatjuk a gépi tanulás modelljét is. Az Automated Invoice processor modul ezután – beállított időközönként – frissíti a tanuló adatbázist, így biztosítva mesterséges intelligencia folyamatos fejlődését. Ez teszi lehetővé, hogy a legutóbb még fel nem ismert számlákat a következő hónapban már elő tudja készíteni a könyvelésre.

Beérkező számla adminisztráció - adminisztrációs felület

Szállítói számlák lekérdezése

A MultiSoft Kft. Online Számla 2.0 modulja lehetővé teszi a vállalatok beérkező számláinak lekérdezését az adóhatóság felületéről. A lekérésből származó sztenderdizált adatok alapfeltételei az Automated Invoice Processor működésének.

Beérkező számla adminisztráció - letöltött számlák
Beérkező számla adminisztráció - Ellenőrzött figyelmeztetéssel lista

Naprakész adatbázis

A rendszer napi rendszerességgel letölti az előző napon beérkezett számlákat, és azonnal előkészíti azokat a könyvelésre. Ráadásul a már lekönyvelt számlákból származó információkat folyamatosan betáplálja a tanuló adatbázisba, így biztosítva, hogy a modul egyre „okosabb” legyen.

Mesterséges intelligenciával az eredményes folyamatokért

A beérkező számlákat a rendszer, a már betáplált adatok alapján, mesterséges intelligencia segítségével képes kategorizálni. A kategóriák elfogadott valószínűségi határait a felhasználó testreszabhatja.

Beérkező számla adminisztráció - Valószínűségi százalékok
Beérkező számla adminisztráció - adminisztrációs felület

Egyszerű testreszabhatóság

A rendszer rugalmasan alakítható a felhasználó igényeinek megfelelően. Az ügyfélnek lehetősége van egyedi szabályokat létrehozni, és testre szabni a háttérfolyamatokat.

Intuitív felület

A fejlesztés során ügyeltünk arra, hogy a modul használata egyszerű és átlátható legyen.
A rendszer különböző kategóriákba sorolja a könyvelendő számlákat (Nyitott, ellenőrzött, ellenőrzött figyelmeztetéssel), amelyeket a könnyebb áttekinthetőségért egyedi színkódokkal is ellát.
Azokat a számlákat, amelyek 
ellenőrzést igényelnek, a rendszer csoportosítja, majd a könyvelendő számlák felületén megtekinthetjük azokat.

Beérkező számla adminisztráció - Figyelmeztetés- adminisztrációs felület

Töltse le termékismertető brossúránkat!

Összeszedtünk minden olyan hasznos információt, funkciót és előnyt, amelyek segítenek közelebbről megismerni a modulban rejlő lehetőségeket.

Miért válassza a MultiSoft-ot?

Rengeteg tapasztalat, innovatív megoldások, számos elégedett ügyfél

Cégünk teljes körű megoldást kínál a vállalatirányítás, valamint az egyedi szoftverfejlesztés területén. Magyarországi piacvezető pozíciónkon túlmenően öt kontinensen átívelő nemzetközi kereskedelmi csatornával állunk potenciális üzleti partnereink rendelkezésére.

Közel harminc éves tapasztalatunk, a technológia fejlődésének folyamatos követése és szakembereink folyamatos képzése ad garanciát arra, hogy ügyfeleinket mindig a legmagasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni, ezáltal biztosítva számukra a folyamatos fejlődés lehetőségét. Munkánk sikerességét multinacionális vállalatok elismerése, hosszú távú partnerségi viszonyok, továbbá több száz elégedett ügyfél bizonyítja.

Tudjon meg többet az Automated Invoice processor modulról és annak műkődéséről!

[hubspot type="form" portal="8654117" id="fedef578-b2d2-4665-abbf-6b511245cc2c"]

ERP bevezetési segédlet letöltése

A PDF dokumentumot a megadott e-mail címre küldjük el Önnek