Vállalatirányítási rendszerek

Microsoft Dynamics rendszerek

A MultiSoft Kft. célja, hogy az Ön cégének is megteremtsük azt a személyre szabott informatikai keretrendszert, amelynek segítségével sikerre viheti vállalkozását. Ehhez egy olyan vállalatirányítási rendszerre van szükség, amely kellő módon személyre szabható, rugalmas és könnyen kezelhető. Emellett nagyon fontos, hogy a szoftver biztos háttérrel rendelkezzen: így tette le voksát a MultiSoft a Microsoft Dynamics rendszerek mellett.

Elsősorban magyar kis- és középvállalkozások számára tesszük lehetővé, hogy bevezessék Microsoft Dynamics 365 vállalatirányítási rendszerüket. Egy ERP rendszer bevezetése rengeteg nehézséget tartogathat magában:

Éppen ezért nagyon fontos, hogy egy ilyen nagy, és sokszor költséges projektet megbízható, biztos kezekben tudhassunk.
A Multisoft Kft. több, mint 20 éves tapasztalata pedig garanciát nyújt ügyfeleink számára, hogy a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást kapják. Portfóliónk részét képezi az alapoktól történő bevezetés, verzióváltás, támogatás, vagy akár kulcsfelhasználói oktatás is.

Hirolvasas_vallalatiranyitasi_rendszer_ hasznalata

4 előny a Microsoft Business Central mellett

Váltson a Microsoft Dynamics 365 Business Centralra és részesüljön egy jól strukturált ERP rendszer által nyújtott előnyökben!

Útmutató

Vállalatirányítási rendszer bevezetéséhez

Összekészítettünk egy kis gondolatébresztőt, amely tartalmazza azokat a kulcskérdéseket, amelyet mindenképp érdemes átgondolnia, ha vállalatirányítási rendszer bevezetésén gondolkodik.

Először is válasszon az alábbiak közül:

Még nincs vállalatirányítási rendszerem

Ha még abban sem biztos, hogy szüksége van vállalatirányítási rendszerekre, és érdekli, hogy hogyan könnyítheti meg vállalkozása ügyvitelét a Microsoft Business Central segítségével.

Korábbi Microsoft ERP rendszerem cserélném

Ha meglévő Microsoft vállalatirányítási rendszere már nem támogatott, vagy hiányoznak belőle, az Ön számára fontos funkciók.

Más gyártótól származó rendszerem cserélném

Ha elégedetlen jelenlegi, más gyártó által fejlesztett, vállalatirányítási rendszerével, és szívesen tudna meg többet a Microsoft Dynamics Business Centralról

Olvassa el esettanulmányunkat!

Ismerje meg, hogyan frissült az évek során az Audatex-Magyarország Kft. által használt Microsoft Dynamics NAV, és hogyan zajlott a Business Central 2021-es bevezetése!

További kérdése van?

ERP bevezetési segédlet letöltése

A PDF dokumentumot a megadott e-mail címre küldjük el Önnek