Tudjon meg többet arról, hogy hogyan kezelheti eredményesen beérkező számláit!

Számlázzon online, gyorsan és egyszerűen az E-számla nevű megoldással!

Microsoft Dynamics Dynamics 365 Business Central felhasználók számára

Az E-számla bővítmény segítségével lehetősége nyílik fejlesztés nélkül egy Microsoft Dynamics 365 Business Central add-ont megvásárolva, hitelesített, időbélyegzővel ellátott számlát, illetve másodbizonylatot kiállítani. Az elektronikus számlakibocsátás lényege, hogy a számla papírra nyomtatás helyett elektronikus úton kerül kibocsátásra és továbbításra, ezáltal a befogadó és a kiállító is elektronikus formában tárolja a bizonylatot. Az e-számla olcsóbb, gyorsabb, pontosabb, egyszerűbb és könnyebben visszakövethető, mint a manuálisan töltött, papír alapú változatok. 

Megoldásunk a Microsoft Dynamics NAV 2015-től kezdve bármelyik NAV és Business Central verzióhoz elérhető. E-számla bővítményünket a Számlaközpont Zrt.-vel alkottuk meg, amely megfelel a napjainkban hatályos jogszabályi követelményeknek.

Milyen előnyökkel jár az E-számla alkalmazása?

Költséghatékony

Spóroljon időt és költséget a papíralapú számlák kiváltásával. Iktassa ki a felesleges postázási, szállítási, nyomon követési, tárolási és egyéb kiadásait!

Könnyű és gyors kezelhetőség

Pár kattintás alatt kiállíthatja számláit, amit máris elküldhet partnerei és ügyfelei részére.

Környezetbarát

Az E-számlát alkalmazva nem szükséges kinyomtatni számláit, ennek következtében csökken a papírhasználat és a nyomtatás.

Korlátlan hozzáférhetőség - Bárhol és bármikor

Intézze pénzügyi tevékenységét helytől és időtől függetlenül! Az e-számla segítségével akár több számlán is dolgozhatnak kollegái egyszerre, más-más helyszínről.

Innovatív megoldás

Az e-számlázás biztosítja a jogszabályi megfelelést vállalata számára mindamellett, hogy bizonylatait minősített aláírással és időbélyeggel látjuk el.

Adminisztrációs terhek csökkentése

Megoldásunk segít adminisztrációs folyamatait produktívabbá és hathatósabbá tenni számlái rögzítésével, elektronikus úton történő kiküldésével és adatai tárolásával.

Miért válassza a MultiSoft-ot?

Rengeteg tapasztalat, innovatív megoldások, számos elégedett ügyfél

Cégünk teljes körű megoldást kínál a vállalatirányítás, az ügyfélkapcsolat-kezelés valamint az egyedi szoftverfejlesztés területén. Magyarországi piacvezető pozíciónkon túlmenően öt kontinensen átívelő nemzetközi kereskedelmi csatornával állunk potenciális üzleti partnereink rendelkezésére.

Közel harminc éves tapasztalatunk, a technológia fejlődésének folyamatos követése és szakembereink folyamatos képzése ad garanciát arra, hogy ügyfeleinket mindig a legmagasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni, ezáltal biztosítva számukra a folyamatos fejlődés lehetőségét. Munkánk sikerességét multinacionális vállalatok elismerése, hosszú távú partnerségi viszonyok, továbbá több száz elégedett ügyfél bizonyítja.

Segíthetünk?
Csapatunk tagjai rendelkezésre állnak bármikor egyedi megoldásainkkal!

Ismerje meg az elektronikus számlázás adta lehetőségeket!

Kérjen konzultációt!

ERP bevezetési segédlet letöltése

A PDF dokumentumot a megadott e-mail címre küldjük el Önnek