ReBilS - Recurring Billing Scheduler

Automatizálja rendszeresen ismétlődő számláit a ReBilS automatikus számlageneráló alkalmazással!

Mondjon búcsút a rendszeresen visszatérő számlák manuális könyvelésének!

A ReBilS a MultiSoft által fejlesztett Microsoft Dynamics 365 felhasználók számára készült pénzügyi megoldás, amely segít rendszerezni, és egy gombnyomással elkészíteni visszatérő számláit. A megoldás letölthető a Microsoft AppSource áruházból is, amelyet ezután könnyen összekapcsolhat vállalatirányítási rendszerével.

Gondolta volna?

Azok a vállalatok, akik előfizetéses, illetve havi számlázásos konstrukcióban is értékesítik termékeiket, átlagosan heti több órát is eltöltenek a tartalmilag hasonló számlák kiállításával és elküldésével. A ReBilS használatával ez az idő töredékére csökkenthető! Egyetlen kattintással kiválaszthatja előzetesen felvitt szerződéseit (azok az üzleti események, amelyekről rendszeresen történik számlakiállítás), és legenerálhat akár több száz számlát egyidejűleg!

Spóroljon időt és kerülje el a manuális hibázás lehetőségét a ReBils-el!

Mely területeken alkalmazható a legjobban?

Bármilyen előfizetéses szolgáltatás

Szerződéses szolgáltatás (pl. Takarítás)

Licencelés (pl. IT szolgáltatás)

Szerződéses controlling, minőségbiztosítási szolgáltatás

Rendszeres karbantartási szolgáltatás

Médiaszolgáltatás (pl. újság előfizetés)

Bérletbe adás (pl. lakóházak kiadása)

Egyéb szolgáltatás, amely ismétlődő számlázást igényel

Leghasznosabb funkciók

Szerződések regisztrálása

Regisztrálja azokat az üzleti eseményeket, amelyekről a jövőben többször szeretne számlázni. Ezeket a regisztrációkat egy helyen gyűjti össze a rendszer, a központi nyilvántartásban.

Szabadon beállítható számlázási időszakok

Minden szerződéshez egyedi számlázási időszak állítható be, amelynek hosszát egyszerűen beállíthatja.

Számlák tömeges generálása

A „Számlák létrehozása” funkció lehetővé teszi értékesítési számlák létrehozását. Ezzel tömegesen hozhat létre eladási megrendeléseket, és ha egyedi feltételek alapján több szerződést is összevonhat egyetlen számlán (például egy partnerhez tartozó végfelhasználók esetén).

Szerződési árajánlat generálása meglévő szerződésből

Ezzel a funkcióval a felhasználók árajánlatokat generálhatnak egy meglévő ReBilS-szerződésből. Ez abban az esetben hasznos, ha új tételeket szeretne hozzáadni egy meglévő előfizetéses állományhoz.

Miért válassza a MultiSoft-ot?

Rengeteg tapasztalat, innovatív megoldások, számos elégedett ügyfél

Cégünk teljes körű megoldást kínál a vállalatirányítás, valamint az egyedi szoftverfejlesztés területén. Magyarországi piacvezető pozíciónkon túlmenően öt kontinensen átívelő nemzetközi kereskedelmi csatornával állunk potenciális üzleti partnereink rendelkezésére.

Közel harminc éves tapasztalatunk, a technológia fejlődésének folyamatos követése és szakembereink folyamatos képzése ad garanciát arra, hogy ügyfeleinket mindig a legmagasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni, ezáltal biztosítva számukra a folyamatos fejlődés lehetőségét. Munkánk sikerességét multinacionális vállalatok elismerése, hosszú távú partnerségi viszonyok, továbbá több száz elégedett ügyfél bizonyítja.

ERP bevezetési segédlet letöltése

A PDF dokumentumot a megadott e-mail címre küldjük el Önnek