MDSync - Master Data Synchronization

Vállalatok közti automatikus adatszinkronizáció egyszerűen az MDSync-kel

Gondolkozott már azon, hogyan kezelhetné a közös vevő, vagy cikkállományát több vállalat esetén?

Ha egy Business Central állományon belül több vállalattal rendelkezik, és ezen vállalatok közös törzsadatokkal rendelkeznek, akkor Önnek is szüksége lehet egy megoldásra, amely ezen adatokat szinkronban tartja.

Ugyanis a NAV/Business Central nem ezeket a vállalatokat teljesen külön kezeli, így az egyszer manuálisan átmásolt adatokat önmagában nem képes összekapcsolni. Így amikor az egyik vállalatban frissül egy adatpont (például megváltozik egy vevő címe), azt a másik vállalatban is manuálisan frissíteni kell. Ez egyszerű feladatnak tűnik, de tapasztalatunk szerint rendszerint elmarad az adatok módosítása, ráadásul extra időt is vesz igénybe, különösen ha nem csak kettő, hanem akár 5-6 vállalatról van szó.

Ha szeretne megszabadulni a manuális adatszinkronizációtól, és mindig biztos szeretne lenni abban, hogy a kívánt adatok minden vállalat esetében megegyeznek, akkor az MDSync bővítményünk egyszerű megoldást nyújthat Önnek.

Az MDSync biztosítja hogy vállalatközi adatai mindig szinkronba maradjanak!

A Master Data Synchronization (MDSync) egy olyan Microsoft Dynamics 365 Business Central bővítmény, amely biztosítja a vállalatok közti gördülékeny, valós idejű adatszinkronizációt. A felhasználói beállítások között kiválaszthatja azt is, hogy mely vállalatokra vonatkozzon a szinkronizáció.

Hogyan működik?

Az MDSync segítségével összehangolhatja az egy Business Central bérlemény alá tartozó adatait különböző vállalatai között. A megoldás a vállalatok közötti hierarchikus kapcsolatán alapszik, amellyel „master” és „slave”  cégek különíthetők el adatkezelési jogosultság szempontjából.

A bővítmény a „master” vállalatokban engedélyezi a kijelölt adatok módosítását, majd ezeket szinkronizálja a „slave” vállalatok adataiban. A megoldás ezenkívül arra is képes, hogy megakadályozza, hogy a „slave” vállalatok alá tartozó profilokból módosítsuk a szinkronizálandó törzsadatokat.

Mely esetekben segíthet Önnek az MDSync?

Ha több cég van hozzárendelve Business Central tenantjához

és ezek a cégek közös törzsadatokkal (vevőbázis, cikktörzs, stb.) rendelkeznek

Automatizálja munkafolyamatait a leghasznosabb funkciók segítségével

Master-slave architektúra

Különböző szinkronizációs csoportok létrehozása

Különböző adatok (cégek, táblák, mezők) kiválasztása szinkronizáláshoz

Beállítási konfiguráció egyszerű exportálása/importálása

Tisztított adatok szinkronizálási érvényesítéssel

Elérhetőség

A bővítmény minden Microsoft Dynamics 365 Business Central verzióhoz (On-Premise, SaaS) elérhető.

Töltse le és próbálja ki ingyen az addont!

Az MDSync egyszerűen letölthető a Microsoft üzleti alkalmazásáruházából, az AppSource-ból!

Miért válassza a MultiSoft-ot?

Rengeteg tapasztalat, innovatív megoldások, számos elégedett ügyfél

Cégünk teljes körű megoldást kínál a vállalatirányítás, valamint az egyedi szoftverfejlesztés területén. Magyarországi piacvezető pozíciónkon túlmenően öt kontinensen átívelő nemzetközi kereskedelmi csatornával állunk potenciális üzleti partnereink rendelkezésére.

Közel harminc éves tapasztalatunk, a technológia fejlődésének folyamatos követése és szakembereink folyamatos képzése ad garanciát arra, hogy ügyfeleinket mindig a legmagasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni, ezáltal biztosítva számukra a folyamatos fejlődés lehetőségét. Munkánk sikerességét multinacionális vállalatok elismerése, hosszú távú partnerségi viszonyok, továbbá több száz elégedett ügyfél bizonyítja.

ERP bevezetési segédlet letöltése

A PDF dokumentumot a megadott e-mail címre küldjük el Önnek