Kategóriavezető, teljes körű irodai szoftver a már jól ismert köntösben

Biztonságos és eredményes munkavégzés a Microsoft 365 segítségével

A Microsoft 365 (régebbi nevén Office 365) az irodai szoftverek kategóriájában piacvezető poziciót betöltő, üzleti hatékonyságot növelő felhő alapú szoftver, amelynek legfőbb célja, hogy elősegíte felhasználói számára a biztonságos és eredményes munkavégzést, üzleti sikereket.

Microsoft 365

Középpontban a csapatmunka

Legyen szó prezentálásról, vagy akár közös dokumentumok szerkesztéséről a Microsoft 365 jól ismert alkalmazásai segítségével könnyedén kezelhetik felmerülő feladataikat.

Garantált élvonalbeli védelem

Az alkalmazások megfelelnek minden adatkezelési előírásnak, továbbá kiemelt szerepet élvez a bizalmas adatok és az eszközök védelme.  (többtényezős hitelesítés, kockázatos belépési kísérlet felismerése) 

Több különböző vállalat dolgozna együtt?

Semmi akadálya! A Microsoft 365-ben található Teams segítségével könnyedén megoszthatja képernyőképét, indíthat konferenciahívást, vagy adhatja át képernyőjének a vezérlését partnerei számára.

Modern fájlkezelés

A csomag tartalmában biztosítva van egy 1 TB-os tárhely szolgáltatás, amellyel garantálják a bárhonnan elérhető fájlkezelési funkciót.

Közismert alkalmazások

Használatra készen állnak a már jól ismert Office app-ok (Excel, PowerPoint, Word...)

Rugalmas beszélgetési lehetőség

Hívások, értekezletek, tárgyalások bárhonnan.

Miért épp a MultiSoft?

Cégünk teljeskörű megoldást kínál a vállalatirányítás, az ügyfélkapcsolat-kezelés valamint az egyedi szoftverfejlesztés területén. Magyarországi piacvezető pozíciónkon túlmenően 5 kontinensen átívelő nemzetközi kereskedelmi csatornával állunk potenciális üzleti partnereink rendelkezésére.

Közel harminc éves tapasztalatunk, a technológia fejlődésének folyamatos követése és szakembereink folyamatos képzése ad garanciát arra, hogy ügyfeleinket mindig a legmagasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni, ezáltal biztosítva számukra a folyamatos fejlődés lehetőségét.
Munkánk sikerességét multinacionális vállalatok elismerése, hosszú távú partnerségi viszonyok, továbbá több száz elégedett ügyfél bizonyítja.

ERP bevezetési segédlet letöltése

A PDF dokumentumot a megadott e-mail címre küldjük el Önnek