Magyar nyelvű lokalizáció

Microsoft Dynamics 365 Business Central / NAV vállalatirányítási rendszerekhez

Magyar felület, magyar funkcionalitás

A MultiSoft Kft. csapata által fejlesztett magyar nyelvű lokalizáció megfelel minden olyan jogszabályi követelménynek, amelyek napjainkban hatályosak. Mindemellett számos hasznos egyéb funkciót is magában rejt, amelyek segítik a vállalatok gördülékenyebb mindennapi működését.

HEP csomagok, magyar nyelvű lokalizáció

További funkciók

Magyar lokalizáció,magyar nyelven, magyar támogatással

A MultiSoft már több mint 20 éve fejleszti és támogatja a Navision és utódai, a Microsoft Dynamics NAV és a Dynamics 365 Business Central alkalmazások magyar nyelvű felületeit és törvényi, jogszabályi kiegészítőit.

2020-ban már 70 főt meghaladó létszámmal, egyaránt nagy hangsúllyal támogatjuk a nemzetközi piacon is elismert megoldásainkat és hazai ügyfeleink üzleti rendszereit.

0 +
Aktívan támogatott ügyfél
0
Megoldott eset
0 Fős
tapasztalt, támogató csapat

Tudjon meg többet az implementációról most!

A magyar lokalizációról, illetve az implementációval kapcsolatos kérdéseit tegye fel kollégáinknak személyesen! 
Kérjen konzultációt szakértőinktől!

Fejlesztési roadmap

Miért válassza a MultiSoft-ot?

Rengeteg tapasztalat, innovatív megoldások, számos elégedett ügyfél

Cégünk teljes körű megoldást kínál a vállalatirányítás, az ügyfélkapcsolat-kezelés valamint az egyedi szoftverfejlesztés területén. Magyarországi piacvezető pozíciónkon túlmenően öt kontinensen átívelő nemzetközi kereskedelmi csatornával állunk potenciális üzleti partnereink rendelkezésére.

Közel harminc éves tapasztalatunk, a technológia fejlődésének folyamatos követése és szakembereink folyamatos képzése ad garanciát arra, hogy ügyfeleinket mindig a legmagasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni, ezáltal biztosítva számukra a folyamatos fejlődés lehetőségét. Munkánk sikerességét multinacionális vállalatok elismerése, hosszú távú partnerségi viszonyok, továbbá több száz elégedett ügyfél bizonyítja.

Segíthetünk?
Csapatunk tagjai rendelkezésre állnak bármikor egyedi megoldásainkkal!

ERP bevezetési segédlet letöltése

A PDF dokumentumot a megadott e-mail címre küldjük el Önnek