MultiSoft a Directions EMEA 2022 kiállításon

Kövess minket a közösségi média felületeinken:

A Directions a világ legnagyobb, Microsoft Dynamics NAV/Business Central partnereket összefogó eseménye, amelyet minden évben 3 alkalommal, területenként felosztva szerveznek meg. A 3 terület közül is a legnagyobb az EMEA régió, amely magába foglalja az európai, közel-keleti és afrikai Microsoft partnereket. Az esemény legfontosabb célja, hogy ezek a partnerek megismerhessék egymást, és tudást oszthassanak meg. Az esemény méretét jól mutatja, hogy a több mint 3000 résztvevő, 250 szakmai előadást hallgathatott meg.

Miért fontos, hogy a MultiSoft megjelenjen ezeken az eseményeken?

Az esemény legfontosabb célja, hogy betekintést nyerjünk a Dynamics ERP világ újdonságaiba, és megismerjük más gyártók egyedileg fejlesztett termékeit. Ez azért fontos, mert a Business Central bevezetésével a Microsoft nem titkolt célja, hogy egyedi fejlesztések helyett, bővítményekkel oldjuk meg az ügyfeleink egyedi igényeit. Ehhez pedig szükségünk van arra, hogy a lehető legpontosabb képünk legyen a piacon elérhető bővítményekről. Ráadásul, a Microsoft gyémánt szponzorként vesz részt az eseményen, amely lehetővé teszi, hogy tolmácsolhassuk ügyfeleink igényeit közvetlenül a gyártó felé, és megismerhessük a termék fejlesztési irányait, újdonságait.

A Directions EMEA 2022-ről

Az idei eseménynek Hamburg adott otthont. A hatalmas rendezvényközpontban több mint 20 előadó teremben zajlottak az előadások. A Directions EMEA ezüst támogatójaként a MultiSoft küldöttségének is lehetősége volt bemutatni Servotion nevű, kifejezetten terepen dolgozó szervizes kollégák munkáját segítő alkalmazását. A nagy érdeklődést jól mutatta, hogy az előadás kérdezz-felelek szekcióján túl, még az előadó előtt, a folyosón is záporoztak a kérdések kollégáinkhoz. A három napos rendezvényről, Nagy Bertalan és Gabura Alexander alkotta küldöttségünk sok-sok információval, és új kapcsolattal tért vissza, amelyeket magyarországi bevezetéseink, upgrade-jeink során is kamatoztatni tudunk.

ERP bevezetési segédlet letöltése

A PDF dokumentumot a megadott e-mail címre küldjük el Önnek