MultiSoft Ügyfélnap 2023

Kövess minket a közösségi média felületeinken:

Az előző évek hagyományaihoz híven idén újra megrendezésre került a MultiSoft ügyfélnapja, amelyre meglévő ügyfeleink mellett számos új érdeklő is ellátogatott, hogy megismerkedhessenek a MultiSoft legújabb megoldásaival, illetve a Dynamics rendszerekkel kapcsolatos újdonságokkal.

Eseményünknek az idei évben a Széchenyi-hegy tetején található Normafa Rendezvényház adott otthont modern, mégis természetközeli helyszínével.

Kollégáink szakmai előadásai, meghívott vendégelőadóink interaktív bemutatói, személyes beszámolói és egyéb szórakoztató aktivitások biztosították, hogy senki ne mehessen haza újonnan megszerzett hasznos tudás nélkül. A kávészünetek vidám és humoros hangulatáról Kiss V. Balázs bűvész és illúzionista gondoskodott színvonalas műsoraival, akinek sikerült közönségét teljesen elvarázsolnia.

Az ügyfélnap programjairól

Délelőtti előadásainkat a...

Business Centralt érintő változásokkal, frissítésekkel és a rendszer legújabb funkcióinak bemutatásával nyitottuk, majd áttértünk egy sokak számára érdekes előadásra, amelyen a BC és NAV közötti különbségekről beszélgettünk, illetve a különböző üzemeltetési-modelleket is egymáshoz hasonlítottuk a téma szakértőivel.

A felhős és földi rendszerek előnyei és hátrányai is porondra kerültek, majd az előadás végi quizben megnéztük mely esetekben melyik infrastruktúra bizonyulhat jobb választásnak.

Ezután egy igazán ügyfélközpontú beszélgetés következett Virágh Andrással, a Spark Promotions ügyvezetőjével, aki az elmúlt évek BC fejlesztéseiről mesélt, illetve a NAV-ról való átállásuk tapasztalatait is megosztotta az érdeklődő közönséggel.

ERP mobilitás témakörében partnermenedzserünk saját fejlesztésű megoldásunkról, a MobileNAV-ról mesélt, amely az irodán kívüli munkavégzést támogatja számos iparágban (pl. kereskedelem, értékesítés, raktárkezelés, helyszíni szerviz stb.).

A nap folyamán ügyfeleinknek lehetősége nyílt arra is, hogy a kihelyezett demóállomáson vonalkódleolvasós játék keretein belül kipróbálják a MobileNAV-ot és az ahhoz kapcsolódó eszközparkot, mélyebben megismerkedve a papírmentes raktárkezelés előnyeivel. Ez a közvetlen tapasztalatszerzés lehetőséget adott a résztvevőknek, hogy egy átfogó képet kapjanak a MobileNAV működéséről, funkcióiról.

A délután folyamán...

…olyan Power Platform inspirációkat mutatott be Laboda Szimonetta, az Ingram Micro Magyarország szakértő munkatársa, amelyek villámgyorsan elkészíthetők a Low-Coding technológiának köszönhetően, ezzel gyorsabbá és könnyebbé téve a mindennapos munkafolyamatokat. Ilyen lehet például előre ütemezett Teams értékesítések bizonyos eseményekről, meetingekről vagy akár egy olyan alkalmazás, amely utazásaink költségeiből származó számlákat egy erre a célra elkülönített gyűjtőhelyre listázza.

A nap vége felé közeledve konzulens kollégáinkkal saját fejlesztésű, Business Centralhoz kapcsolható bővítményekről (ReBilS és AIP) beszélgettünk, amelyek a kimenő és bejövő számlák kezelését teszik egyszerűbbé.

Lezárásként a Microsoft adatvizualizációs megoldásával, a PowerBI-jal készítettünk látványos kimutatásokat.

Összességében

Az ügyféltalálkozó nagyszerű lehetőséget adott ügyfeleinknek, hogy közvetlenül konzultálhassanak a MultiSoft szakembereivel, megosszák velünk igényeiket, visszajelzéseiket és kapcsolatokat erősítsenek. Mindig hangsúlyozzuk mennyire fontos számunkra a visszacsatolás, hiszen ekképp érthetjük meg ügyfeleink igényeit, kéréseit a legjobban, amely a jövőbeli közös munka alapját jelenti.

Az ügyfélnapról készült képeket itt tekintheted meg:

ERP bevezetési segédlet letöltése

A PDF dokumentumot a megadott e-mail címre küldjük el Önnek