Ilyen volt a MultiSoft 2022-es Ügyfélnapja

Kövess minket a közösségi média felületeinken:

Ilyen volt a MultiSoft 2022-es Ügyfélnapja!

2 év után ismét lehetőségünk nyílt megrendezni a MultiSoft Ügyfélnapot, ahol a megszokottnál is magasabb létszámban jelentek meg ügyfeleink. Az eseménynek idén a Continental Citygolf Club csodaszép rendezvényterme adott otthont. A MultiSoft szakmai beszélgetései mellett, a programban helyet kapott két vendégelőadás is, míg a délutáni órákban maguk az ügyfelek tehették igazán interaktívvá az „Upgrade felkészítő workshop”-ot.

A szakmai beszélgetések során szó esett a Microsoft új irányelveiről, és a Business Centralban elérhető funkcióbővítési lehetőségekről is. Bemutattuk legújabb megoldásunk továbbfejlesztett verzióját, amely a mesterséges intelligenciában rejlő lehetőségeket kihasználva segíti a beérkező számlák könyvelését a Business Centralban.

Dr. Korponai Babett (ICT Hungary Finance Zrt.) adóügyi és könyvelési tippekkel látta el az érdeklődőket, míg Benes Krisztina (Audatex Magyarország Kft.) saját Business Central upgrade tapasztalatairól mesélt. Reméljük mindenki számára tanulságos és motiváló volt sikertörténetük.

A délutáni program részeként Upgrade felkészítő workshopot tartottunk, közvetlen beszélgetés alakult ki az eseményt vezető multisoftos kollégák és a hallgatóság között, akik megosztották egymással tapasztalatikat. Ezúton is köszönjük mindenkinek az aktív részvételt.

Az ügyfélnap programjából nem hiányozhatott valamilyen szórakoztató tevékenység sem. A bátor jelentkezők ugyanis egy rövid időre belevethették magukat a nagypályás golf világába is.

Az Ügyfélnap nagyszerű lehetőséget adott arra,

hogy ügyfeleink személyesen megismerkedhessenek azokkal a kollégákkal, akikkel napi szintű az online kommunikáció. Fontosnak érezzük, hogy az üzletfelek egy arcot párosítsanak ahhoz a személyhez, aki nap, mint nap azon dolgozik, hogy megoldást találjon a felmerülő problémáikra és ne csak üres e-mail váltásokban, telefonhívásokban ragadjon meg a kapcsolat. Ráadásul mi is nagyon sokat tanulhatunk ügyfeleinktől. Első kézből értesülhetünk a mindennapi munka során felmerülő igényeikről, kérdéseikről. Ez a tudás számunkra is rendkívül fontos ahhoz, hogy szolgáltatásunk színvonalát a lehető legmagasabb szinten tudjuk tartani.

Az eseményről készült fényképeket és videót itt találjátok:

Ismerje meg a Microsoft KKV-knak fejlesztett vállalatirányítási megoldását, a Microsoft Dynamics Business Centralt!

A zökkenőmentes ERP bevezetési projekt a megfelelő partner kiválasztásával kezdődik. Tudjon meg többet ide kattintva!

ERP bevezetési segédlet letöltése

A PDF dokumentumot a megadott e-mail címre küldjük el Önnek