Microsoft Power BI

Üzleti intelligencia és jelentéskészítő megoldás

Kérdezzen szakértőnktől!

Microsoft Power BI

A Power BI egy olyan üzleti intelligencia és jelentéskészítő megoldás melynek segítségével látványos elemzések készíthetők a vállalatnál alkalmazott informatikai rendszerekből nyert adatokból. A megoldás bármiféle egyedi fejlesztés nélkül, közvetlenül tud kapcsolódni vállalatirányítási, CRM és egyéb rendszerek adatbázisaihoz. Így például teljeskörűen együttműködik az általunk forgalmazott Microsoft Dynamics NAV és CRM rendszerrel is.

A Power BI jelentései és kimutatásai azonnal jelzik a fontos mutatószámokat, állapotokat, trendeket, ezáltal a vezetők számára megadják akár az azonnali beavatkozás lehetőségét, vagy alapját képezhetik a hosszú távú döntések meghozatalának. A Power BI üzleti elemzőszolgáltatásával irányítópultokon (dashboardokon) keresztül jelenítheti meg az adatait, amelyek akár több rendszerből vett adatokból készített vizuális elemeket és mutatószámokat (KPI-kat) tartalmaznak. Ezáltal a vállalkozással kapcsolatos információk összesítve tekinthetők meg. A Power BI szolgáltatásai: Power BI, Power BI Desktop és Power BI mobilalkalmazás iOS, Android és Windows rendszerhez. Az alkalmazás további előnye, hogy számos online szolgáltatáshoz -, mint Microsoft Dynamics CRM, Microsoft Dynamics NAV, MailChimp, Azure, Google Analytics, stb. – előre definiált dashboard-okat tartalmaz, így az adtabázis összekötések beállításával azok azonnal használatba vehetők. A rendszerrel alapból szállított irányítópultok természetesen továbbfejleszthetőek, módosíthatóak, bővíthetőek az egyedi ügyfél igények alapján.

Néhány megoldás, amellyel együttműködik a Power BI alkalmazás

Generic placeholder image

Microsoft Dynamics NAV

Generic placeholder image

Microsoft Dynamics CRM

Generic placeholder image

Sharepoint

Generic placeholder image

Excel

Generic placeholder image

Google Analytics

Generic placeholder image

Mailchimp

Ügyfeleink mondták


„A két Multisoft Power BI Akadémia videó nagyon tetszett, a két óra alatt többet sikerült tanulnom a Power BI-ról, mint egy másik tanfolyam két napja alatt összesen. Gratulálok!”

Várszegi Endre, Informatikai igazgató-helyettes


További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolatfelvétel