Referenciák

Ismerje meg sikertörténeteinket!

Kérdezzen szakértőnktől!

Referenciák

A több mint 280 vállalatnál végzett rendszer bevezetési tapasztalatunkat felhasználva a MultiSoft Kft. a legtöbb iparág számára speciális megoldáscsomagot dolgozott ki. Ezek tartalmazzák a szakterületre jellemző egyedi igényeket, kész munkafolyamatokat megkönnyítve ezáltal az adott vállalati szektorban dolgozó szakemberek napi feladatait.Iparágspecifikus moduljainkkal az egyedi igények figyelembevételével alakíthatók ki a vállalati folyamatok mind a vállalatirányítási, mind pedig a CRM és a dokumentumkezelő rendszerekben is.Tekintse meg esettanulmányainkat, hogy teljesebb képet kapjon a MultiSoft Kft.-ről!

Adecco Kft.

Iparág: munkaerő-kölcsönzés

Megoldás: Microsoft Dynamics NAV

Előfordulhat-e egy vállalatirányítási rendszer bevezetésekor, hogy a megrendelő és a megoldásszállító nemcsak a szerződéskötéskor, hanem a telepítés során, és azután is kölcsönösen elégedett, és harmonikus kapcsolatban marad? Igen! Ráadásul egészen pontosan meghatározható, mi is a sikeres bevezetés titka. A recept legfontosabb hozzávalói: egymásra figyelés, előrelátás, időtervezés, együttgondolkodás, rendszeres kommunikáció, profi projektkezelés mindkét oldalról. Az Adecco Kft.-nél implementált Microsoft Dynamics NAV bevezetésének egyik érdekessége, hogy nem informatikai specialistát bíztak meg a projekt levezénylésével. A bevezetést végig a gazdasági igazgató irányította, aki tapasztalatainak összegzésével és számos jó tanács megfogalmazásával próbál segíteni azoknak a vállatoknak, akik gördülékeny és hatékony rendszerbevezetést szeretnének megvalósítani.

Bővebben »

Fujifilm Magyarország Kft.

Iparág: kereskedelem

Megoldás: Microsoft Dynamics NAV

“2010-ben komoly feladattal kellett szembenéznie a Fujifilm Magyarország Kft-nek. A több mint tíz éve működő vállalatirányítási rendszerüket két okból is korszerűbbre kellett cserélni: a tulajdonosváltás következtében új struktúrájú riportokat, és rövidebb határidővel kellett küldeniük, amit azonban azzal az ERP megoldással már nem lehetett megvalósítani. Ráadásul a rendszer üzemeltetőitől már semmilyen új fejlesztés nem volt megrendelhető, az alap-support szolgáltatás is legfeljebb a szoftver minimális karbantartására szorítkozott. Szerencsére az anyavállalat szabad kezet adott a magyarországi leányvállalatnak, akik a hazai ERP-piac ismeretében választhatták ki azt az integrált vállalatirányítási rendszert, amellyel az anyacég által elvárt kimutatások és riportok mindegyike határidőn belül elkészíthető.”

Szepesvölgyi Tímea, a Fujifilm Magyarország Kft. értékesítési képviselője

Bővebben »

Herlitz Hungária Kft.

Iparág: nagy- és kiskereskedelem

Megoldás: Microsoft Dynamics NAV, MobileNAV

„– A 2011-es zárókészlethez képest a 2012-es évet 30%-kal alacsonyabb készletszinttel zárhattuk, ami nagyjából 20 millió forintos megtakarítást jelentett. Kiszámoltuk azt is, hogy mennyi idő alatt térültek meg a MobileNAV bevezetésére fordított kiadások. Magunk is meglepődtünk, amikor bebizonyosodott, hogy már az első hónapban megtérült a beruházás, mivel a területi képviselők egy nap alatt több ügyfélhez jutnak el, így jóval több megrendelést rögzíthetnek.”

Vincze Zoltán, a Herlitz Hungária Kft. ügyvezető igazgatója

Bővebben »

ISV Hústermelést Szervező Zrt.

Iparág: mezőgazdaság

Megoldás: Microsoft Dynamics NAV

Az ISV Hústermelést Szervező Zrt. tulajdonosai a lehető legjobb időben hoztak döntést egy integrált vállalatirányítási rendszer bevezetéséről. Anélkül ma már valószínűleg nem lennének versenyképesek, legtöbb konkurensük ugyanis már évek óta használ valamilyen ERP-rendszert. A bevezetés szükségességét már tíz éve megfogalmazta a cég IT-vezetője – de az akkori tulajdonosok nem kívántak finanszírozni ilyen beruházást. Az elhúzódó előkészítésnek van azonban előnye: volt idő alaposan körülnézni a hazai ERP-piacon és volt idő a rendszerrel szembeni elvárások alapos átgondolására is. A végeredmény: 2010 január eleje óta élesben működik a MultiSoft által bevezetett Microsoft Dynamics NAV – ennek köszönhetően a cég gyártási költségei már az első évben jelentősen csökkentek.

Bővebben »

Schneider Autóház Kft.

Iparág: járműkereskedelem és -szerviz

Megoldás: incadea nemzetközi autókereskedelmi rendszer Microsoft Dynamics NAV alapokon

A Schneider Autóház Kft. 2009 augusztusában vezette be a Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszert, illetve annak incadea.engine nevű nemzetközi autókereskedelmi bővítményét. A modult eredetileg importőrje, a BMW Magyarország kívánságára telepítette a vállalat, de hamar felismerte annak minden előnyét, sőt további fejlesztést kért a rendszert üzembe helyező MultiSoft Kft.-től.

Bővebben »

További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolatfelvétel