Iroda a felhőben

2015.11.16.

“A vállalatirányítási rendszerrel integrált, teljes körű munkakörnyezetet kínál a MultiSoft a felhőben és mobil eszközökön.

A vállalatirányítási rendszerrel integrált, teljes körű munkakörnyezetet kínál a MultiSoft a felhőben és mobil eszközökön.Tizenöt éve, hogy a MultiSoft bevezette első ügyfelénél a Navision vállalatirányítási rendszert, amely azóta Dynamics NAV-ként él tovább a Microsoft portfóliójában. A vállalatirányítási rendszer óriási fejlődésen ment keresztül, legújabb, 2016-os verzióját a redmondiak már a felhő alapú szolgáltatási modellre optimalizálták, és integrálták a Microsoft olyan felhőszolgáltatásaival is, mint a Dynamics CRM Online ügyfélkapcsolat-kezelő rendszer és az Office 365 kapcsolattartást és egyéni, illetve csoportos munkavégzést támogató alkalmazáscsomag.

Olyan előnyöket kínálnak ezek a fejlesztések a vállalatoknak többek között a szabványos, rugalmasan konfigurálható és folyamatosan új, pl. analitikai képességekkel bővülő szolgáltatások, a nagyvállalati szintű rendelkezésre állás és biztonság, valamint a nagy összegű beruházásokat kiváltó, használat alapú díjelszámolás formájában, amelyekről kár lenne lemondani – mutattak rá a MultiSoft idei ügyfélnapján elhangzott előadások.” – Computerworld

A teljes cikk megtekintése.

További hírek:

A felhő technológia kihívásai

2016.01.11.

“Fontos számunkra, hogy az új technológiák, megoldások megismerésében és alkalmazásában ügyfeleink előtt járjunk, ezért nagy lépést tettünk a felhő . . .

A MultiSoft múltja, jelene és jövője

2015.12.01.

“Office on Cloud néven olyan szolgáltatáscsomagot mutattunk be idei ügyfélnapunkon, amely a vállalatirányítási, az ügyfélkapcsolat-kezelő és irodai . . .

Iroda a felhőben

2015.11.16.

“A vállalatirányítási rendszerrel integrált, teljes körű munkakörnyezetet kínál a MultiSoft a felhőben és mobil eszközökön.

Responsive image

Megjelent a Microsoft Dynamics NAV 2015 lokalizált verziója

2015.06.29.

2015 első negyedévében elérhetővé vált a hazai kkv-k számára a Dynamics NAV vállalatirányítási rendszer legújabb lokalizált verziója.

Responsive image

Microsoft Dynamics NAV 2016

2015.10.06.

A Microsoft bejelentette a Microsoft Dynamics NAV 2016 legújabb verziójának megjelenését.

Responsive image