Megjelent a MobileNAV legújabb verziója

2016.02.08.

A MobileNAV csapata nagy hangsúlyt fektet a partneri és végfelhasználói visszajelzések alapján történő termékfejlesztésre.
Igyekszünk minél több termékfejlesztési ötletnek megfelelni, ennek megfelelően a 4.5 verzióban számos régen várt funkcióval gazdagodott a MobileNAV.

Kliens oldali és add-on fejlesztések:

 • Offline irányítópult: ezzel az új lehetőséggel a mobil felhasználók feltölthetik az összes offline módosításukat egy átmeneti táblába. Ily módon a mobile felhasználónak nem kell az esetleges NAV validációs hibákkal foglalkoznia a MobileNAV szinkronizáció során. Egy offline adminisztrátor ellenőrizheti és betöltheti ezeket az offline módosításokat a NAV-ba egy kényelemes felületen keresztül.
 • Továbbfejlesztett FieldControl: kibővítettük a népszerű FieldControl feature eszköztárát. Ez a feature lehetővé teszi a kartonok kinézetének dinamikus módosítását. Az eddigi eszközkészlet lehetővé tette mezők elrejtését/megjelenítését, mezők szerkeszthetőségének állítását, karton bezárását, következő kartonra ugrást és feleletválasztós üzenetek megjelenítését. Most kiegészítettük rekord létrehozásának, karton megnyitásának, szülő/gyerekek frissítésének, és egy komplexebb mező tulajdonság állítás paranccsal, mely egy mező láthatóságát, szerkeszthetőségét, feliratát, feliratának és értékének színét is képes dinamikusan állítani.
 • Felhasználói felület magasabb szintű testreszabhatósága: MobileNAV egy rendkívül testreszabható termék, de még így is találtunk olyan területeket, ahol nem változtatható, beégetett kontrollokat használtunk, például a Szűrő, Rendezés, vagy Frissítés gombok a listákon, vagy a Frissítls, Mezők elrejtése és Navigáció a kartonokon. Mostantól ezen gombok láthatóságát is ki/be lehet kapcsolni a konfigurációban, és ha nincs rájuk szükség egyszerűen ki lehet kapcsolni. Ezen kívül a kartonok, listák címét is jobban testre lehet szabni. Például az alapértelmezett „Új” előtagtól meg lehet szabadulni a főmenüből indított kartonok esetén.
 • User personalization: ezen featurenek köszönhetően a MobileNAV felhasználók lokalizált NAV üzleti hibaüzeneteket NAV, a választott nyelvtől függően. Ezelőtt ez csak angol lehetett.
 • Időzóna kezelése: az új verziótól fogva a MobileNAV kliens képes a Service Tier időzóna beállítását megfelelően kezelni. Ezelőtt a “Services Default Time Zone” beállításnak “UTC”-nak kellett lennie, egyébként a különféle DateTime műveletek, mint például szűrés nem működött megfelelően. Mostantól bármilyen időzónát beállíthat a “Services Default Time Zone” beállításban, mint például “Server Time Zone”.
 • Cachelhető PDF, Excel, File: ezzel a három új MobileType-al cachelhető fileokat lehet bekonfigurálni, például termék leírásokat le lehet előre tölteni a MobileNAV app-al.
 • Paraméterezhető GPS nyomkövetés: a 4.5-ös verziótól kezdve teljesen testre lehet szabni a GPS nyomkövetés paramétereit. Ezt megelőzően a MobileNAV kliens 1 percenként, és legalább 100 m elmozdulás esetén rögzített csak koordinátát, és a rögzített koordinátákat 5 percenként töltötte fel a szerverre. Mostantól ezek a paraméterek módosíthatóak a MobileNAV általános beállításokban a szerver oldalon.

Alap konfiguráció újdonságok:

 • Eladási számlák: elérhetővé tettük az eladási számlákat a MobileNAV alap konfigurációhoz, így mostantól MobileNAV-on keresztül létrehozhat és nyomtathat eladási számlákat mind online és offline módban is.
  • Gyorsított sor létrehozás vonalkód olvasással
  • Aláírás rögzítés
  • Engedélyezés/Újra megnyitás funkciók
  • Jóvahagyásra küldés/visszavonás funkciók
  • Könyvelés/Könyvelés és nyomatás
 • Kapcsolati tevékenységek: mostantól a sztenderd Kapcsolati tevékenységek elérhetőek a MobileNAV alap konfigurációban is, így könnyen és egyszerűen rögzíthet például telefonhívásokat mind online és offline módban is. A kapcsolati tevékenységek a főmenüből, az ügyfélkartonról és a vállalat kartonról érhető el.

Töltse le a MobileNAV legújabb verzióját saját készülékére!

[sc:demo-download]