Microsoft Directions NA 2018

2018.10.01.

Megkezdődött a Microsoft nagyszabású partnerkonferenciája. A sorozat első állomása Észak-Amerika, de hamarosan érkezik a show Európába is.

Az egyetlen Microsoft Partner Konferencia Észak-Amerikában, ahol megismerheti a Microsoft Dynamics 365 Business Centralt. A MultiSoft Kft. a Microsoft Dynamics NAV alapú mobil megoldásának, a MobileNAV rendszerének újdonságait mutatja be az érdeklődőknek.A Servotion megoldás szintén részt vesz a konferncián, ami hamarosan az EMEA régióban is látogatható lesz.A konferencia látogatható szeptember 30. – október 3. között, a helyi idő délelőtt 8 és duélután 5 között.Cím: Sheraton San Diego Hotel és Marina, CA – 1380 Harbor Island Dr, San Diego, CA 92101, Egyesült Államok MultiSoft's MobileNAV & Servotion on DIRECTIONS NA 2018
 

DIRECTIONS EMEA 2018

Az EMEA, azaz európai rendezésű konferencia október 29-31-között kerül megrendezésre, Hágában, Hollandiában. A KKV-kra fókustáló Dynamics Partner rendezvényen természetesen ugyanúgy képviseltetjük magunkat.  Mindkét konferencián várjuk hazai érdeklődőinket is!