Microsoft Dynamics NAV 2016

2015.10.06.

A Microsoft bejelentette a Microsoft Dynamics NAV 2016 legújabb verziójának megjelenését.

Az új verzió sok hasznos újdonságot tartalmaz. Egyre nagyobb szerepet kap a felhő technológia, emellett kifinomultabb elemzéseket kaphatnak a felhasználók és a rendszer mélyebb betekintést enged a tárolt információkba.

Főbb újdonságok:
  • Integráció a Power BI üzleti intelligencia megoldással, aminek a segítségével naprakész információk láthatók az ügyfelekről, valamint az értékesítési és pénzügyi területekről.
  • Natív integráció a Microsoft Dynamics CRM Online rendszerrel.
  • Továbbfejlesztett webes kliens sok új funkcióval.
  • Könyvelési előnézet funkció, mely lehetőséget ad megtekinteni a könyveléskor keletkezett tételeket a tényleges könyvelés előtt.
  • Jobb dokumentum és munkafolyamat kezelés, illetve optikai karakterfelismerő segíti a folyamatok automatizálását és a papírmentes dokumentumkezelést.
  • Költséghatékonyabb és karbantarthatóbb felhőben az Azure SQL-en futó NAV 2016 adatbázisnak köszönhetően.
  • Kifinomultabb kapcsolat az Office 365 megoldással.

A Microsoft Dynamics NAV 2016 magyar lokalizációja várhatóan 2016 első negyedévében lesz elérhető a magyar felhasználók számára.

További hírek:

A felhő technológia kihívásai

2016.01.11.

“Fontos számunkra, hogy az új technológiák, megoldások megismerésében és alkalmazásában ügyfeleink előtt járjunk, ezért nagy lépést tettünk a felhő . . .

A MultiSoft múltja, jelene és jövője

2015.12.01.

“Office on Cloud néven olyan szolgáltatáscsomagot mutattunk be idei ügyfélnapunkon, amely a vállalatirányítási, az ügyfélkapcsolat-kezelő és irodai . . .

Iroda a felhőben

2015.11.16.

“A vállalatirányítási rendszerrel integrált, teljes körű munkakörnyezetet kínál a MultiSoft a felhőben és mobil eszközökön.

Responsive image

Megjelent a Microsoft Dynamics NAV 2015 lokalizált verziója

2015.06.29.

2015 első negyedévében elérhetővé vált a hazai kkv-k számára a Dynamics NAV vállalatirányítási rendszer legújabb lokalizált verziója.

Responsive image

Microsoft Dynamics NAV 2016

2015.10.06.

A Microsoft bejelentette a Microsoft Dynamics NAV 2016 legújabb verziójának megjelenését.

Responsive image