MultiSoft

A jövő technológiája, a jelen szállítójától

Kapcsolatfelvétel
Cégünk teljes körű megoldást kínál a vállalatirányítás, a dokumentum- és munkafolyamat-kezelés, az ügyfélkapcsolat-kezelés valamint az egyedi szoftverfejlesztés területén. Magyarországi piacvezető pozíciónkon túlmenően öt kontinensen átívelő nemzetközi kereskedelmi csatornával állunk potenciális üzleti partnereink rendelkezésére. Több mint húsz éves tapasztalatunk, a technológia fejlődésének folyamatos követése és szakembereink folyamatos képzése ad garanciát arra, hogy ügyfeleinket mindig a legmagasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni, ezáltal biztosítva számukra a folyamatos fejlődés lehetőségét.
  • 20+ éves tapasztalat
  • 70+ munkavállaló
  • 20+ fejlesztő
  • 30+ tanácsadó és projekt menedzser
  • 200+ elégedett ügyfél
  • hosszú távra tervezünk
  • hiszünk a hagyományos értékekben
  • akkor vagyunk sikeresek, ha ügyfeleink elégedettek
  • testreszabott megoldásokat szállítunk

Küldetésünk

“Célunk, hogy ügyfeleinkkel a kölcsönös elégedettség jegyében hosszú távú kapcsolatot építsünk ki és tartsunk fenn.Projektjeinkben nem szoftvert, hanem megoldást szállítunk.”Kelemen Gábor, a MultiSoft tulajdonosa és ügyvezetője

Üzletágaink

Responsive image

Innovatív megoldások

Innovatív megoldások üzletágunknak köszönhetően amellett, hogy követni tudjuk az egyre gyorsabban fejlődő technológiai trendeket képesek vagyunk újító megoldásokkal is megjelenni a piacon.
Responsive image

Üzleti megoldások

Üzleti megoldásaink segítségével ügyfeleink a lehető leghatékonyabban tudnak üzleti céljaik szolgálatába állni.
Responsive image

Tesztelés

Tesztelési üzletágunk pedig folyamatosan biztosítja, hogy ügyfeleinkhez a lehető legtökéletesebb megoldások érkezhessenek.
Responsive image

Diktálási rendszerek

Tevékenységünkhöz hozzátartozik a Philips Digitális Diktálási rendszer fejlesztése, tesztelése és forgalmazása is. Hazánkban több megyei bíróság, ügyvédi iroda, állami kórház és magán-egészségügyi intézmény munkáját segíti.

Mérföldköveink

1991

Kezdetek

A MultiSoft Kft. 1991-ben alakult hét munkatárssal, a szoftverfejlesztő, illetve szoftverexport tevékenységre koncentrálva. Az alapítók informatikai tapasztalata adta a garanciát arra, hogy kiemelkedjünk a hasonló profillal rendelkező, egyre nagyobb számú cég közül. Nem pusztán szakmai tudásunk eladására törekedtünk, hanem már a kezdetektől megpróbáltunk nagyobb részfeladatokat saját hatáskörben megoldani és felelősséget vállalni a projektek kimeneteléért, illetve különálló termékeket fejleszteni és kész megoldást kínálni a megrendelőknek. Ezeknek az egyedi célkitűzéseknek nagy szerepük van abban, hogy olyan multinacionális cégeket sorolhatunk eddigi partnereink közé, mint a Siemens, a Philips és a Microsoft. Szakembereink kiváló munkáját immár Ausztriában, Németországban, Svájcban és Olaszországban is igen nagy elismerés övezi.

2000

Microsoft partnerség

A MultiSoft Kft. 2000 májusa óta tevékenykedik a Microsoft Dynamics partnereként (kezdetben Navision Solution Center, majd Microsoft Business Solutions partner elnevezéssel). Feladatunk a Microsoft Dynamics NAV (korábban Navision) vállalatirányítási rendszer és a Microsoft Dynamics CRM ügyfélkapcsolat-kezelő szoftver testreszabása, a hozzá kapcsolódó oktatási és a követési-támogatási tevékenység lehető legmagasabb színvonalon való ellátása. Mint legrégebbi és a szoftverrel kapcsolatos bevezetésben, fejlesztésben legnagyobb tapasztalattal bíró cég, Magyarországon egyedülállóan nagyszámú referenciával rendelkezünk.

2011

Mobil applikáció fejlesztés

Innovatív cégként fontosnak éreztük, hogy megszerzett tudásunk révén a Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszert mobil eszközökön elérhetővé tegyük a Navisiont használó vállalatok részére. Ebből született meg először a NAVDroid applikáció, amit a jelenleg is világszerte használt MobileNAV mobil megoldás követett. A fejlesztés elsődleges célja volt, hogy az irodán kívül dolgozó kollégák hatékonyabb munkavégzését tegyük lehetővé. Mindig fontosnak tartottuk, hogy a MultiSoft technológiai kompetenciája lefedje a legszélesebb spektrumot. Ennek megfelelően egyaránt fejlesztünk iOS, Android, Windows Phone, Windows Mobile/CE, Windows 8 és BlackBerry platformra, annak ellenére, hogy a piac leginkább az iOS és az Android platformokat részesíti előnyben. Jelenleg világszerte számos Navision felhasználó munkáját segít megoldásunk, illetve kiterjedt partnerhálózatunk révén igyekszünk minél szélesebb körben elérhetővé tenni mobil applikációnkat.

2015

Iroda a felhőben

Fontos számunkra, hogy az új technológiák, megoldások megismerésében és alkalmazásában ügyfeleink előtt járjunk, ezért már a „MultiSoft irodáját” is a felhőbe költöztettük. Egyik zászlós hajónk a Microsoft Dynamics NAV rendszer legújabb, 2016-os verzióját a Microsoft már a felhő alapú szolgáltatási modellre optimalizálta, és integrálta olyan felhőszolgáltatásaival is, mint a Dynamics CRM Online ügyfélkapcsolat-kezelő rendszer és az Office 365 kapcsolattartást és egyéni, illetve csoportos munkavégzést támogató alkalmazáscsomag. Az új generációs munkakörnyezetet a Microsoft alkalmazásai és szolgáltatásai mellett a saját fejlesztéseink is gazdagítják. Ennek keretében a 2011-ben útjára indult MobileNAV, InfokincsTár néven működő workflow menedzsment rendszer, illetve legújabb fejlesztésünk a Servotion névre hallgató teljes körű szerviz megoldásunk már felhő alapú szolgáltatásként is elérhető.

További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolatfelvétel