Más gyártótól származó vállalatirányítási rendszerem cserélném

Miért érdemes Business Central-ra váltani?

A Business Central egy olyan információs rendszer, amelyről minden kis- és középvállalkozás vezetője valaha is álmodott. Ennek oka, hogy könnyedén illesztheti meglévő folyamataiba úgy, hogy közben tovább javítja hatékonyságukat.

Az információ könnyebben elérhetővé válik, így szinte minden folyamat felgyorsul, legyen szó egy fontos döntés meghozataláról, egy pénzügyi zárásról, vagy az év végi leltárról. Az előrejelzések segítségével könnyedén tervezheti a raktárkészleteit, illetve ütemezheti a gyártási folyamatát. Kövesse nyomon munkavállalói leterheltségét, és aknázza ki a vállalkozásában rejlő lehetőségeket. Beépített projektmenedzsment moduljának köszönhetően minden futó ügyet könnyen felügyelhet.

A rendszer egy böngésző segítségével bármely eszközről elérhető (mobil, tablet, PC, laptop), így az üzlet akkor sem áll le, ha Ön éppen úton van.

Honnan tudhatom, hogy a Business Central képes illeszkedni vállalkozásom egyedi folyamataihoz?

Ahogy saját életéhez szabja mobiltelefonját, úgy alakíthatja vállalkozásának igényeire a Business Centralt. Mindezt könnyedén megteheti az úgynevezett Appsource segítségével. Ez egy olyan gyűjtőoldal, ahol elérheti azokat a Microsoft által ellenőrzött applikációkat, amelyek bizonyos egyedi funkcionalitásra adnak megoldást. Legyen szó különleges szervízfunkciókról, vagy raktárkezelési kihívásokról. Itt jelenleg is több mint 3000 add-on várja, hogy az Ön Business Centraljához telepítve, személyre szabja rendszerét. A MultiSoft által fejlesztett kiegészítő alkalmazásokról az alábbi linken olvashat bővebben.

Amennyiben pedig mégsem találna megoldást az Appsource-on belül, kérje fejlesztőink segítségét, akik szinte bármilyen problémára képesek megoldást találni.

Hogyan zajlik a bevezetés?

  1. Felmérés – Részletes kulcsfelhasználói oktatás – Analízis
  2. Licenszek átforgatása Business Central licenszekké – előfizetés megkezdése
  3. App-ok és egyedi fejlesztések integrációja, fejlesztése
  4. Oktatás, tesztelési fázis
  5. Adatmigráció
  6. Éles indulás

Természetesen mi, a Multisoftnál a fenti lépcsőkön végigvezetjük Önöket, így biztosítva azt, hogy tényleg zökkenőmentes legyen az átállás.

multisoft vállalatirányítási rendszerek

ERP bevezetési segédlet letöltése

A PDF dokumentumot a megadott e-mail címre küldjük el Önnek