Gyártó megoldás

Microsoft Dynamics NAV alapokon

Kérdezzen szakértőnktől!

Microsoft Dynamics NAV – Gyártó megoldás


A MultiSoft a gyártó iparban tevékenykedő cégek folyamatainak ismeretében testreszabott megoldást alakított ki a Microsoft Dynamics NAV rendszerhez a gyártással foglalkozó cégek részére.

A Microsoft Dynamics NAV testreszabott megoldása segítséget nyújt a termelésirányítással kapcsolatos összes tevékenység kezelésében, mint a gyártás-indítás, gyártási anyagjegyzék, anyagfelhasználás, útvonalak, műveleti idők, erőforrások, költségkövetés, szűk keresztmetszetek, Gantt-diagrammok, gyártási rendelések és alvállalkozók kezelése.

A gyártó megoldással lehetővé válik a változó vevői igények folyamatos, rugalmas és valós idejű kielégítése és a termelés optimalizálása. Pontosabb szállítási határidők megadását teszi lehetővé a szabad kapacitás és a konkrétan elígérhető kapacitás áttekintése. A termelési és raktározási funkciók szoros integrációja elősegíti a raktárak optimális elrendezését és helykihasználását.

Főbb jellemzői

  • Testreszabható: Az alkatrészek és a gyártási műveletek igény szerint módosíthatók, így rugalmasan alkalmazkodhat a vevői igényekhez.
  • A gyártás optimalizálható: A gyártásoptimalizálás érdekében hatékony ütemtervek készíthetők az azonos művelettervvel rendelkező termékcsalád rendelések tervezésével.
  • Gantt-diagramok segítik a munkát: A gyártási ütemtervek Gantt-diagramon megjeleníthetők, a folyamatok egyszerűen nyomon követhetők és újratervezhetők.
  • Naprakész információk nyerhetők ki a rendszerből: Pontosabb szállítási határidők megadását teszi lehetővé a szabad kapacitás és a konkrétan elígérhető kapacitás áttekintése.
  • Optimális ellátástervezésre van lehetőség: Az ellátástervezés többféle módszerrel elvégezhető, optimalizálható a raktárkészlet.
  • Optimális raktárkészlet-kezelést tesz lehetővé: A termelési és raktározási funkciók szoros integrációja elősegíti a raktárak optimális elrendezését és helykihasználását.
  • Maximális ellenőrizhetőségre ad lehetőséget: A termelés során jelentkező cikk-költségek, készletköltségek, a befejezetlen termelés és az ELÁBÉ értéke nyomon követhető.

Ügyfeleink mondták


“A tulajdonosunk Németországban szintén nagy megelégedéssel használta és használja a mai napig a Navisiont. Az ő ajánlásukra vettük fel először a kapcsolatot a MultiSofttal, majd a többszöri személyes találkozó alkalmával sikerült felkelteniük az érdeklődésünket. A MultiSoft felkészültsége és hozzáállása nagyon meggyőző volt! Minden problémára találnak megoldást! A programot kifejezetten rá lehet szabni a cégünk “egyedi” kéréseire. A színvonal szerintem nagyon magas, a munkatársak kompetenciája megfelelő!”

Horváth Róbert, ügyvezető igazgató, Tolnatext Fonalfeldolg. és Műszakiszövet-gyártó Bt.


További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolatfelvétel