Microsoft Directions EMEA 2018

2018.11.05.

A Microsoft EMEA 2018-as partner konferencián részt vettünk kiállítóként és előadóként egyaránt. A MobileNAV megoldásunk bemutatóján meglepően sokan jelen voltak, és sok új partneri kooperációra számítunk ebből a régióból is.

Konferencia az innovációról és a sikeres ügyvitelről Microsoft Dynamics 365 Business Central környezetben

Dynamincs Partneri közösség a kis- és közepes vállakozások üzleti sikeréért A konferenciát idén is nagy látogatottság mellett rendezték. A több mint 2200 résztvevő ugyan több földrészről érkezett, de a standunk és előadásunk is lényegesen több érdeklődőt vonzott, mint az Egyesült Államokban rendezett testvér konferencia.  Major Tibor és Angyal Róbert kollégánk vezényletével 30 Dynamics partnerrel sikerült megtenni az első közös lépéseket. A kollégák bemutatták a MobileNAV, Dynamics NAV & 365 BC alapú mobil ERP megoldásunk specialitásait. A Servotion és WMS, azaz a ‘házon kívüli’ szerviz folyamatokra és a raktárkezelésre fókuszáló mobil alkalmazásunk flexibilitása és alapvető tudása sikerrel vizsgázott a partnerek előtt. 

 A mobil ERP felhasználók egyelőre kevesen tudnak megbízható Auto Online/Offline kapcsolatot biztosító, Offline módban is teljes funkcionalitással üzemelő NAV/365 BC alapú applikációkkal dolgozni. A MultiSoft fejlesztése ugyan nem fogja feje tetéjére állítani a világot, de sok felhasználónak tud segíteni a telefonos / WiFi lefedettséggel nem rendelkező területeken a folyamatos munkavégzésben.  A MobileNAV mobil ERP alkalmazásokról tematikus oldalainkon is olvashat:Szervizkezelés: Raktárkezelés: